Hund hopper op i springvand mod ejers vilje - men hvad der så sker, vil få dig til at grine

Underholdning
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det er svært at holde masken, når man ser videoen.

Lige nu læser andre også

En vaskeægte vandhund efterlod alle tilskuere med et stort smil på læben, da den havde optrådt for dem i et springvand.

En kvinde ved navn Anina havde taget sin hund med ind til den spanske by Ourense, hvor hun besøgte en vens café.

Caféturen tog dog en pludselig drejning, da hunden, Vela, stak af og drog på tur i byen.

Hunden er vild med vand, og derfor fløj den direkte hen til et nærliggende springvand, hvor den så sit snit til at få leget i det.

Da Anina fandt sin hund i springvandet, gjorde hun sit bedste for at få hunden på, mens en masse mennesker så grinende til.

Efter at have leget katten efter musen længe nok, valgte Anina at træde op i springvandet for at få sin hund ud, men jagten var ikke slut endnu.

Hunden fortsatte med at flygte fra sin ejer, og da det langt om længe lykkedes Anina at få sin hund ud af vandet, sprang den direkte op i springvandet igen.

Den sjove episode er nu blevet populær på internettet, hvor mennesker over hele verden har fået et smil på læben efter at have set den.

Du kan se videoen lige her:

Mest læste

Prinsesse Diana skjulte hemmelighed for Charles: 'Jeg fortalte det ikke' Nu er det blevet afsløret, at prinsesse Diana skjulte en stor hemmelighed for den daværende prins Charles under deres stormfulde ægteskab.
Meget få ved det: Sådan sikrer du dig, at din kuffert kommer først ud af flyet Hvis du hader at vente på din bagage i lufthavnen, vil du gøre alt for at få processen til at gå en smule hurtigere - og heldigvis er der nogle smarte tricks, du kan prøve denne sommer.

Anbefalet til dig