Hund spiste over 27.000 kroner: Du gætter aldrig, hvad ejerne så gjorde

Af: Thea Andersen

|

05/01/2024

Hunden Cecil. Foto: Privat
Hunden Cecil. Foto: Privat
Hunden Cecil spiste flere tusinde kroner.

Mest læste i dag

Clayton og Carrie Law fra Pittsburgh har nok verdens mest uartige hund.

I begyndelsen af december besluttede deres hund, Cecil, sig nemlig for at spise pengesedler til en værdi af $4.000. Det svarer til cirka 27.300 kroner.

Det skriver USA Today News.

Parret havde netop hævet pengesedlerne i banken og lagt dem på køkkenbordet, og bare en halv time senere lå halvdelen af dem i Cecils mave.

"Jeg var chokeret. Det var så ude af karakter for ham. Han ville ikke engang spise mad fra sofabordet. Jeg var bare i chok," sagde Clayton.

Den anden halvdel havde han flænset i stykker.

Da det var en god sjat penge, valgte parret at google: "hvad man skal gøre, hvis ens hund spiser penge."

Resultaterne viste, at ødelagte pengesedler kunne sendes med posten eller afleveres på det amerikanske Bureau of Engraving and Printing's kontor i Washington D.C., sammen med et brev der angav den estimerede værdi og årsagen til skaden.

Denne proces kan dog tage mellem seks måneder og tre år. Så i stedet for at vente, fortalte Carrie, at de ringede til deres bank for at se, om de kunne indsætte beskadigede sedler.

De fandt ud af, at det sker ofte, og banken rådede parret til at vente, indtil Cecil udskilte pengene - på den ene eller anden måde.

"Vi var ret nedtrykte over situationen, da det skete. Omkring kl. 2 om natten vækkede Cecil os, fordi han skulle kaste op. På det tidspunkt fik jeg håb efter at have set $100-sedlerne komme ud," sagde Clayton.

I de efterfølgende dage sked Cecil sedlerne ud, og Clayton måtte samle lortene og gennemgå dem. Imens forsøgte Carrie at matche serienumrene på sedlernes rester og tape dem sammen.

"Vi brugte adskillige timer hver dag på at redde vores penge," sagde Carrie og tilføjede:

"Vi kunne ikke redde alt på grund af sedlernes størrelse, der blev mindre og mindre efter dag tre."

Parret formåede at redde omkring $3.500 af de $4.000.

"Vi var oprindeligt sure, men nu griner vi bare af hele situationen. Da min kone delte videoen på Instagram, kunne vi ikke tro på den respons, vi fik," sagde Clayton.

Siden videoen blev delt den 14. december, har videoen fået næsten 12 millioner visninger på Instagram.

Anbefalet til dig