Hundeekspert afslører: Din hund kan fortælle, om du har en affære

Af: Ida Hansson

|

03/12/2022

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En hundeadfærdsforsker har advaret om, at vores firbenede venner er mere opmærksomme, end vi tror.

Mest læste i dag

En hundeadfærdsforsker afslørede, hvor meget vores kæledyr ved om os - og tilsyneladende kan nogle fornemme, hvis vi har affærer.

Anna Webb er overbevist om, at hunde kan opsnuse 'hemmelige elskere', da hundene opfanger små ansigtsudtryk, øjenkontakt og kropsstillinger. Det skriver Daily Star.

De er jo trods alt vores bedste venner!

Anna Webb, der studerede på College of Integrated Veterinary Therapies og er vært for den prisnominerede podcast A DOG'S LIFE, kommenterede: "Din hund ved helt sikkert, hvor du har været. Deres lugtesans er deres superkraft! Når en ny duft indsnuses, vil de huske den, især når den er korreleret med ejerens humør. Betyder denne duft, at mit menneske er glad, trist, stresset eller angst?"

"Hunde har 220 millioner duftreceptorer i næsen sammenlignet med vores sølle fem millioner. Så de ser bogstaveligt talt med næsen. Men dertil kommer, at hunde har et dedikeret område i deres hjerner, hvor de gemmer hver eneste duft, de har mødt. Det er som en kæmpe computer - en dufthukommelsesbank," tilføjer hun.

IllicitEncounters, Storbritanniens største datingside for ægteskabelige affærer, anslår, at over 30 % af dets en million medlemmer ejer en hund.

I en nylig meningsmåling med mere end 2.000 medlemmer afslørede 60 %, at hundegåture havde erstattet mere traditionelle dates, da 'datere' skar ned på omkostningerne.

Og yderligere 41 % tilstod at have mødt deres elskere i sine egne hjem i stedet for et hotel- netop for at spare penge

Anbefalet til dig