Hundeekspert afslører: Hold dig fra disse hunderacer

03/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Du vil helt sikkert blive overrasket.

Mest læste i dag

En hundetræner/ekspert afslører nu på sociale medier, hvilke de tre hunderacer, som nye ejere bør holde sig fra.

Visse racer har fået et dårligt ry gennem årene, men nu siger denne ekspert, at nye hundeejere har vist sig at være særligt udfordrede med særligt tre hunderacer.

Hundeeksperten, der på TikTok går under brugernavnet @southenddogtraining1, forklarede, at førstegangsejere bør undgå schæferhunde, franske bulldogs og cocker spaniels. Det skriver Mirror.

Han fortsatte med at forklare hvorfor i klippet, som nu er blevet vitalt.

"Her er tre hunderacer, som jeg ikke anbefaler til førstegangshundeejere. Nummer tre - schæferhunden. Schæferhund er en ædel, loyal, smart, intelligent familiehund, men de er massivt overavlet, og hver anden schæferhund, vi ser, har angst-baserede problemer," siger eksperten og fortsætter:

"På andenpladsen kommer franske bulldog. Bulldogs af natur er gode med mennesker og gode med børn, men de er tilbøjelige til dyreaggression, og vi ser det meget med franske bulldogs. Mange franske bulldogs er massivt overavlede, så de har brug for operationer for at bedre kunne trække vejret bedre," fortæller han.

"Nummer et - Cocker Spaniel. Det er rigtigt. Vi har at gøre med en super intelligent og super smart hund, men hvis man ikke ved, hvordan man skal styre en hund med så stærk en arbejdsmoral og så stærk en intelligens, så bliver det svært."

Kommentarerne fra de mange brugere på TikTok var blandede. Nogle var enig, men rigtig mange fortalte, at de slet ikke kunne genkende, hvad hundeeksperten sagde.

"Er meget uenig med cocker spaniel. Vores er dygtig, velopdragen og så kærlig," skrev en bruger.

Jeg har en Cocker Spaniel som første hun. Han er fantastisk og jeg har haft ham siden han var hvalp, og jeg havde ingen problemer med ham," tilføjede en anden.