Husker du 'Baywatch'-baben Pamela Anderson? Sådan ser hun ud i dag

Af: Thea Andersen

|

21/08/2023

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Husker du Pamela Anderson fra den amerikanske tv-serie Baywatch? I dag er hun 56 år - men det er ikke til at se.

Lige nu læser andre også

Den ikoniske Baywatch-skuespiller og model, Pamela Anderson, har gennem årtier fortryllet verden med sin skønhed. Selvom tiden har budt på forandringer, har hun ikke blot bevaret sin skønhed, men også styrket sin selvsikkerhed, skriver Sosialnytt.

På sin Instagram-profil har hun delt en række billede, der et godt bevis på dette.

Her kan man se Pamela Anderson helt uden make-up - og hun ligner bestemt ikke en, der er fyldt 56 år.

Sådan husker du hende nok

Mange husker nok Pamela Anderson i rollen som CJ Parker i den amerikanske tv-serie 'Baywatch', og mest af alt husker man nok skuespilleren bedst i den røde, ikoniske badedragt, som på billedet herunder.

Foto: YouTube

Sådan ser hun ud i dag

I dag er hendes udseende næsten uforandret. Den største forandring er, at hun er mere "naturlig".

"Jeg vil hellere vise mine fregner... At blive gammel er sjovt. Det er en lettelse. Og i en vis alder ser vi bare yngre og friskere ud uden makeup. Det er mig – jeg er glad for den, jeg er lige nu. Det er en ny verden, og jeg er meget taknemmelig for al kærligheden," skriver hun til billederne, der er taget for fagbladet WWD.

Du kan se billederne af den 56-årige skønhed herunder.

Hun foretrækker at bruge egenpleje frem for skønhedsprodukter

Ud over regelmæssige massager og ansigtsbehandlinger inkluderer hendes daglige rutine også pilates, som hun nyder, samt afslappende gåture i parken og udstrækningsøvelser.

"Når vi skubber vores grænser ud af vores komfortzone, er egenomsorg vigtig," skriver hun, og understreger betydningen af at prioritere sig selv i en travl hverdag.

I et eksklusivt interview med Woman Health Mag afslører Pamela Anderson, at hun ikke lader bekymringer om alderdommen styre hendes tanker.

"Jeg vil ikke bekymre mig om det. Vi vil alle gerne se så godt ud, som vi kan, men jeg har aldrig rigtig haft den store bekymring over det," udtaler hun.

Anbefalet til dig