Husker du Tommy og Annika fra Pippi Langstrømpe? Sådan ser de ud i dag

Af: Thea Andersen

|

15/08/2023

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Husker du Pippi Langstrømpes bedste venner? I dag er de i 60'erne.

Mest læste i dag

Danmarks barndom har været beriget med eventyr og grin takket være Pippi Langstrømpe.

Den rødhårede, stærke og frygtløse pige, der bor i Villa Villekulla med sin hest og abe, er blevet en ikonisk figur i dansk kultur. Men Pippi, som Astrid Lindgren skabte tilbage i 1945, var ikke alene i sin livlige verden – hendes bedste venner Tommy og Annika var også centrale i fortællingen.

De er vokset op med os på skærmen og har delt mange uforglemmelige øjeblikke. Men hvordan ser skuespillerne, der gav liv til Tommy og Annika, egentlig ud i dag?

Annika - Maria Persson

Maria Persson, der spillede Annika, er født i Stockholm i 1959. Efter at have medvirket i Pippi Langstrømpe besluttede hun sig for at forfølge en karriere inden for teater, skriver Delbart.

Maria blev uddannet på Calle Flygare Teaterskola. Men det var ikke altid let at skille sig ud fra den elskede rolle som Annika. På trods af hendes talent valgte hun at tage en drastisk beslutning og ændre kurs.

Hun forlod rampelyset og flyttede til den solrige ø Mallorca. Her arbejdede hun på et sygehus. Udover sit arbejde på sygehuset har Maria også været inden for ældreplejen samt haft job på lokale barer.

Sådan så Annika ud som barn:

Foto: YouTube

Sådan ser hun ud i dag:

Foto: Imgur / ballaman200

Tommy - Pär Sundberg

Pär Sundberg, der spillede Tommy, blev født i Stockholm i 1957. Efter at have delt skærm med Pippi og Annika tog Pär en anderledes vej. Han besluttede sig for at forfølge en akademisk karriere og søgte ind på universitetet i Lund. Her dedikerede han sig til at studere og forme sin fremtid uden for skuespillet.

Pär har siden taget en ledende rolle inden for PR-verdenen.

Sådan så Tommy ud som barn:

Foto: YouTube

Sådan ser han ud i dag:

Foto: Imgur / ballaman200

Anbefalet til dig