Hvem ryger ud af X Factor i aften? Her er eksperternes dom

Underholdning
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Tredje liveshow ruller over skærmen, og endnu en deltager skal pakke tasken og tage hjem.

Mest læste i dag

Tredje liveshow løber af stablen i aften. 

Og det bliver ikke uden dramatik. 

I hvert fald ikke, hvis du spørger Danske Spil. 

Danske Spil har nemlig sat odds på fredagens X Factor – og oddssætterne vurderer, at det bliver Kwamies to sidste deltagere, Nambahlou og Henrik, der havner i farezonen, og så bliver det Kwamies opgave at vælge mellem de to. 

Det sker i kølvandet på, at oddssætterne i sidste uge ramte plet. 

Og  I denne uge helgarderer eksperterne og gætter på, hvilke TO deltagere, der må i farezonen og synge om at få lov at blive i showet – og det er ikke en rar forudsigelse for dommeren Kwamie Liv. 

”Kwamie skal virkelig opfinde den dybe tallerken, hvis det ikke skal være en af hendes deltagere som igen skal forlade X Factor,” siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter og X Factor-ekspert hos Danske Spil. 

Han havde ikke forudset, at Nambahlou skulle stå i farezonen sidste fredag – men nu tror han, at det sker igen. 

”Statistisk set, så er det ofte vedkommende, som var i farezonen i den forgangne uge, som trækker det mindste strå ugen efter. Derfor er Nambahlou vores klare favorit til at ryge ud i aften. Og vi forventer, at hun skal i farezonen sammen med Kwamies anden deltager, Henrik. Han var vores næststørste favorit til at ryge ud i sidste uge, og han formåede altså heller ikke at imponere os. Og hvis Henrik og Nambahlou havner i

farezonen sammen, og så bliver det først dramatisk, for så er det deltagernes egen dommer, Kwamie, som skal stå for det svære valg, om hvem der skal ud og hvem hun fortsat vil arbejde med,” siger Mathias Reimer Larsen. 

Folkelig appel kan redde Henrik 

Danske Spils oddssætter understreger dog, at Henrik har lidt af en joker, som man ikke skal undervurdere: Hans brede appel. 

”Henrik trækker virkelig på folkeligheden, og det faktum må og skal vi have respekt for,” siger han og tilføjer, at hvis man tror på, at Henrik ikke havner i farezonen igen – så er det nok fordi Kristoffer tager den ene plads. 

”Vi var ikke specielt imponeret af Kristoffers goth-inspirerede udgave af Medinas 00’er-banger ”Vi To” fra sidste fredag, så han er vores tredje kandidat til at havne i farezonen,” siger oddssætter Mathias Reimer Larsen. 

Du kan se oddsene på, hvem der stemmes ud fredag den 3. marts, herunder: 

Nambahlou 1,70

Henrik 3,75

Anbefalet til dig