Hvem tager Oh Lands plads i X Factor? Nu afslører TV 2 ny dommer

24/9/21 10:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Lasse Lagoni/ TV 2
Nu er dette års tre dommere afsløret.

Tidligere i år annoncerede Oh Land, hvis borgerlige navn er Nanna Fabricius Øland, at hun efter tre omgange X Factor nu takkede af. 

"Det er med en blandet cocktail af afskedsvemod, taknemmelighed og glæde, at jeg kan fortælle jer, at jeg ikke laver 'X Factor' igen," lød det fra Oh Land i et opslag på Facebook.

Men hvem kommer så til at være dommere i den nu snart 15. sæson af det populære program? Det løfter TV 2 sløret for i dag. 

Ved dommerbordet vil man i den kommende sæson igen finde Thomas Blachmann, der har været med i samtlige sæsoner - pånær én. 

Derudover vil man igen kunne opleve den helt særlige jargon mellem Thomas Blachmann og Martin Jensen - for han er nemlig også med i år. Sidste år var første gang, at den verdenskendte DJ var med som dommer i programmet.

Nu løftes sløret 

Dette års nye dommer er netop blevet afsløret og den tredje dommer er Kwamie Liv. 

Det skriver SE & HØR. 

I 2014 debuterede den danske singer songwriter med EP’en ‘Lost in the girl’. Og nu er hun altså en af de tre dommere i dette års X Factor. 

Det blev tidligere i år annonceret, at Sofie Linde også vender tilbage på programmet som vært, efter at hun sidste år var på barsel. 

Først tog komikeren Melvin Kakooza over, men han måtte trække sig under triste omstændigheder, da han fik en hjernetumor. Heldigvis er han i dag rask - og Lise Rønne overtog i stedet tjansen som X Factor-vært i sidste sæson.