Hylemorsomt: Fire mænd forsøger at få en cykel fri fra et elektrisk hegn

Det er sjovt at se fire mænd forsøge at få en cykel fri fra et elektrisk hegn. Foto: Youtube

Alle der er lidt oppe i årene har nok prøvet at få stød fra et elektrisk hegn. Det er ikke sjovt, men det slår ikke nogen ihjel. Alligevel er det ikke noget, man gør frivilligt. Hvad sker der, hvis man pludselig er nødsaget til at gøre noget, der giver stød?

Netop den situation kom en gruppe midaldrende herrer ud i, da en af deres cykler på forunderlig vis viklede sig ind i et elektrisk hegn. Hvordan cyklen helt præcis endte i den situation, fortæller videoen ikke noget om. Det er da også fuldstændig underordnet, for det sjove i videoen er ikke, hvordan cyklen havnede i hegnet, men derimod hvordan de fire herrer forsøger at få cyklen fri.

Den ene af de fire mænd har i hvert fald en fest. I stedet for at hjælpe til, beslutter han sig for at finde sin telefon frem og begynder at filme de stakkels mænd, der nu kæmper med pinde og alskens gode idéer for at få cyklen fri. Det er meget heldigt, for det giver et godt grin til alle os andre, der med skadefryd i sinde nyder at se den smerte, som hegnet påfører dem.

Se selv videoen og vurdér, om du havde en anden idé til at få cyklen fri. Artiklen fortsætter efter videoen.

De kloge beskuere af videoen vil nok have et utal af råd til de stakkels mænd. F.eks. kunne man klatre op på hegnet ved siden af, så man ikke har kontakt med jorden. På den måde kunne de måske få kontakt til cyklen og få den fri af hegnet. Så langt tænker mændene dog ikke.

I stedet prøver de med alskens pinde på at få cyklen fri. Og det går galt flere gange. Den knitrende lyd af hegnet, der afgiver et smertefuldt stød kan høres flere gange i videoen, altid efterfulgt af et koket hop og et lille udbrud. Det er sjovt.

Den ene af mændene er dog ikke så sart og tager det med et grin og ophøjet ro, mens en af de andre mænd tilsyneladende synes, at smerten fra hegnet er næsten ulideligt.

I det mindste var det godt, at cyklen ikke skulle tisses fri. Kender du én, der har haft en sjov oplevelse med et elektrisk hegn, så vis ham eller hende denne video.