I aften er det slut: De ryger ud af 'Vild med dans'

Foto: Shutterstock

I aften bliver sidste gang på dansegulvet i 'Vild med dans' for Mads Vad og Michelle Kristensen.

I sidste uge var der ingen af de tilbageværende seks par, der måtte forlade 'Vild med dans'. Det skyldtes, at sidste uges program var en del af 'Knæk Cancer'-ugen på TV 2.

Læs også

Tager drastiske midler i brug mod Rema 1000: Udlover dusør på 500.000 kroner

Det er dog ikke tilfældet i aften, hvor et af de seks par derfor kommer til at indtage dansegulvet for sidste gang. Og ifølge Danske Spil er det Mads Vad og Michelle Kristensen, der danser deres sidste dans sammen i aften.

Hos Danske Spil kan man nemlig spille på, hvem der bliver sendt ud af den populære dansekonkurrence. Spiller man på, at det er Mads Vad og Michelle Kristensen, der forlader programmet, får man kun sin indsats igen 2,10 gange.

Derfor er der en klar forventning til, at sundhedseksperten sammen med Mads Vad får muligheden for at indtage dansegulvet for sidste gang i aften. De er dog tæt forfulgt af Micki Cheng og Jenna Bagge, da det kun giver 2,85 gange igen at spille på dem.

I den anden ende af skalaen finder man Pernille Blume og Morten Kjeldgaard. De er klare favoritter til at løbe med sejren i hele konkurrencen, og derfor er der bestemt ikke nogen forventning til, at det er dem, der ender med at forlade konkurrencen i aften.

Faktisk giver det indsatsen hele 70 gange igen, hvis man spiller på, at det er Pernille Blume og Morten Kjeldgaard, der bliver stemt ud af programmet i aften. Deres nærmeste forfølgere er Jimilian Ismaili og Asta Björk, der giver 18 gange igen, hvis man spiller på dem.

Læs også

Nu vil Søren Brostrøm indføre restriktion

Tidligere har Lise Rønne og Silas Holst været favoritter til at vinde hele konkurrence, men hos Danske Spil er de rykket ned på en tredjeplads. De giver nemlig 6 gange igen, hvis de vinder, mens Jimilian Ismaili og Asta Björk samt Pernille Blume og Morten Kjeldgaard giver hhv. 4 og 1,80 gange igen.