Ikke mange klarer opgaven: Kan du finde sneleoparden på kun 10 sekunder?

12/1/23 10:43

Ida Hansson

Foto: Odishatv/Hira Punjabi
Hvis du har lyst til at udfordre dine øjne- og din hjerne, så tag og kig godt på billedet i denne artikel. Kan du finde sneleoparden?

Optisk illusion tester dine observationsevner i form af en gåde, hjernevrider eller numerisk eller billedlig afbildning.

Det er præget af visuel perception, som adskiller sig fra virkeligheden. Enkelt sagt er optisk illusion en slags illusion, hvor vi ikke klart kan opfatte scenen eller billedet, som vi ser med vores blotte øjne. Vi misfortolker eller bliver let narret af billederne eller scenerne.

Mens nogle af disse illusioner er hurtige at løse, kan de nogle gange få dig til at klø dig i håret i ren forvirring. En sådan viral optisk illusion er dukket op, hvor du skal finde sneleoparden på billedet uden at scrolle efter svaret. Kan du finde den på kun 10 sekunder? Tiden starter nu!

Foto: Odishatv/Hira Punjabi

Foto: Odishatv/Hira Punjabi

På det virale billede kan du se et snedækket landskab. På billedet ses også en sneleopard lure på billedet. Den har dog camoufleret sig med landskabet, hvilket gør den svær at få øje på.

Men hvis du nøje observerer billedet, kan du nemt få øje på det skjulte rovdyr i de snedækkede bjerge. Det skriver Odishatv.

Ifølge rapporter blev billedet taget af den indiske dyrelivsfotograf Hira Punjabi i Himachal Pradeshs Spiti Valley. I et interview med National World sagde Punjabi:

"Det var en drøm, der gik i opfyldelse efter 30 år. Jeg har fotograferet tusindvis af billeder af tigre, løver og leoparder i Indien, men det er første gang, jeg har set en sneleopard."

Har du fundet sneleoparden, som også kaldes "bjergenes spøgelse." Hvis du ikke har og stadig kæmper for at finde ud af, hvor leoparden præcist er på billedet, er her et andet tip til dig. Se nøje på det nederste højre hjørne af billedet. Så vil du være i stand til at se den store kat luske, perfekt camoufleret mod sin baggrund.

Foto: Odishatv/Hira Punjabi

Foto: Odishatv/Hira Punjabi