Ikke til at kende: Sådan ser 'Baby' fra Dirty Dancing ud i dag

06/05/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram/@jennifer_grey
Mændene ville have hende, kvinderne ville være hende - sådan ser 'Baby' ud i dag.

Mest læste i dag

Skuespillerinden, der skabte sit navn i den romatiske film, Dirty Dancing, besluttede at få lavet en næseoperation på højden af ​​sin karriere i 1990'erne.

"Det blev 'tingen', ideen om at være fuldstændig usynlig, fra den ene dag til den anden. I verdens øjne var jeg ikke længere mig,” huskede Jennifer og fortsatte:

"Og det mærkelige var den 'ting', som jeg modstod hele mit liv, og den ting, jeg var så ked af, [var] min mor, fordi hun altid sagde til mig, at jeg skulle få lavet min næse."

"Jeg troede virkelig, det var at kapitulere. Jeg troede virkelig, det betød at overgive sig til fjendens lejr. Jeg tænkte bare: 'Jeg er god nok. Jeg burde ikke behøve at gøre dette. Det var virkelig, hvad jeg følte. Jeg er smuk nok," tilføjede Jennifer Grey i et interview med magasinet People. 

Stjernen, der nu er 62 år, berørte også beslutningen i sin nye erindringsbog, Out of the Corner, og sagde, at hun reelt 'forviste' sig selv fra Hollywood. 

"Jeg brugte så meget energi på at finde ud af, hvad jeg gjorde forkert, hvorfor jeg blev forvist fra kongeriget. Det er en løgn. Jeg forviste mig selv," skriver hun i bogen.

Jennifer Grey sagde, at alle ville kommentere hendes næse, før hun blev opereret, men det var hendes mor, skuespillerinden Jo Wilder, der overbeviste hende om at få det gjort, så hun ikke ville begrænse de roller, hun kunne blive castet i. Det skriver Metro. 

Foto: Shutterstock

Jennifer spillede hovedrollen i Dirty Dancing i 1987 som 'Baby' sammen med Patrick Swayze. På trods af filmens succes, fik hun ikke så store roller bagefter.

Skuespillerinden, der er datter af Wilder og Cabaret-stjernen Joel Grey, var tidligere gift med Avengers-stjernen Clark Gregg, kendt for sin rolle som Agent Clark Coulson.

Parret gik dog fra hinanden og søgte om skilsmisse i 2020.