Ikonisk dansk tv-villa solgt for stort millionbeløb

12/1/22 08:55

Julie Møller

Foto. Signe Goldmann/Ritzau Scanpix.
Der er tale om ejendommen, der lægger facade til Skjerns hjem i serien 'Matador'.

Måske ikke så overraskende for de mange, der har fulgt Mads Skjerns forretningseventyr i hitserien 'Matador', er det ikke småpenge, der netop er blevet betalt for Skjerns residens i Holte.

Ejendommen, der lægger facade til Skjerns hjem i serien, er nemlig netop blevet solgt for intet mindre end 45 millioner kroner.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det 360 kvadratmeter store hus fordeler sig på 15 værelser og ligger på en stor grund med egen tennisbane direkte ned til Furesø i den attraktive københavnerforstad Holte.

Ejendommen, der lægger facade til Skjerns hjem i serien, er nemlig netop blevet solgt for intet mindre end 45 millioner kroner. Foto: Lützau.

Ejendommen, der lægger facade til Skjerns hjem i serien, er nemlig netop blevet solgt for intet mindre end 45 millioner kroner. Foto: Lützau.

Selvom salgsprisen ned til det sidste nul er identisk med den seneste pris, ejendommen stod udbudt til salg for hos liebhavermægleren Lützau, vidner salgshistorikken på Boliga.dk om et noget længere salgsforløb.

Huset har nemlig været udbudt til salg af flere omgange og hos flere forskellige mæglere i løbet af de seneste år, hvor det, da prisen var på sit højeste, stod udbudt til salg for 59,5 millioner kroner.

Omvendt har udbudsprisen på villaen også været ”nede” på 42,5 millioner kroner i begyndelsen af 2020. Med til historien hører dog, at størrelsen på den den medfølgende grund har varieret mellem udbuddene.

Flere erhvervsmænd på adressen

Det er ikke kun den fiktive erhvervsfamilie fra Matador, der har haft navn på døren til den eksklusive adresse.

Adressen har nemlig i hvert fald siden 50’erne været ejet af familien Hallas-Møller og Øvlisen, der begge har besiddet store poster i Novo Nordisk-koncernen.

Se huset her
https://www.boliga.dk/galleri/3412