Irina Olsen bekræfter: Det er slut

16/3/22 05:48

Ida Hansson

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Nu fortæller"The Olsen" om deres fælles beslutning.

Irina Olsen er lige nu meget aktiv på sine sociale medier, hvor hun fortæller om invasionen i Ukraine. Influenceren er selv født i Ukraine, og kom til Danmark da hun var 10 år gammel.

Hun danner par med den danske DJ Faustix, som privat går under det lidt mere borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen.

For cirka 2,5 år siden lavede parret første sæson af deres egen reality serie, 'The Olsens'. I serien blev man en del af deres private liv, og man fulgte med i parrets op- og nedture. 

I en fælles besked på Faustix' Instagram skriver parret dog nu, at der ikke kommer flere sæsoner af 'The Olsens'.

"Det har egentlig været et afsindigt svært post at skulle lave, but here goes. For ca. 2,5 år siden fik vi muligheden for at få vores eget familie program som skulle følge vores lidt hektiske og måske lidt anerledes hverdag. Vi valgte at lukke folk ind og vise hvem vi faktisk var - helt tæt på. Det blev rørstrømsk til tider og kameraerne kørte også i de timer hvor overskuddet var på sit laveste," skriver de og fortsætter:

"Vi vil gerne sige tak for at folk har været så positive og har sendt så meget god energi vores vej, det har betydet alverden for os! Vi er nu blevet enige med produktionen om at ‘The Olsens’ stopper på toppen og vi ser ind i andre projekter. Om vi laver et comeback en dag må tiden vise men for nu vil vi gerne sige tak for 4 fede sæsoner sammen med jer og håber at i var godt underholdt? Mvh The Olsens".

Foto: Instagram/@faustix

Foto: Instagram/@faustix

Det blev altså til fire sæsoner af den populære realityserie, som nu lukker og slukker. 

Meget påvirket af krigen

Irina Olsen yderst påvirket at det som lige nu udspiller sig i Ukraine, og opdaterer dagligt sin Instagram med viden og information om situationen, samt sine egne følelser og tanker.

"Da vi flyttede var jeg 10 - jeg så verden med andre øjne. Senere da jeg var teenager og sidste gang i 2017. Jeg har aldrig troet at det som sker nu, kunne ske mod det land jeg er født i. Jeg ser nyheder non stop og kan stadig ikke fatte at det er virkeligt! MEN DET ER DET og det er a real life nightmare! Praying! Jeg har dårlig samvittighed over at være her i Danmark og være i sikkerhed. At min hverdag kan fortsætte. Jeg har mange filosofiske tanker om livet i disse dage (som sikkert flere andre også) og vores handlinger er altid noget værd," skriver hun i et opslag på Instagram.