Jackie Navarro var træt af sit navn: Derfor fik hun det

07/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
Der er en helt særlig historie bag det navn, som Jackie Navarro fik som spæd.

Mest læste i dag

Det er ikke alle børn, der er jublende lykkelige over det navn, som deres forældre har valgt at give dem. For nogle er navnet dog kun træls mens de stadigvæk er børn, og det er tilfældet hos tv-kendissen Jackie Navarro, der særligt er kendt fra 'Forsidefruer'.

I podcasten 'Tsunami' på 24syv taler hun med værterne Sebastian Peebles og Chano Jørgensen om en særdeles svær barndom. En barndom er blev præget af mobning, fordi hun så anderledes ud, og en barndom, hvor hun skulle leve med et navn, hun bestemt ikke var glad for.

Herhjemme går Jackie Navarro nemlig under dette navn, men faktisk er hendes rigtig navn 'Jackie-Lee Navarro'.

I podcasten fortæller Jackie Navarro, at det var hendes far, der kom på navnet, og det skyldes, at han var stor fan af skuespillerne Jackie Chan og Bruce Lee.

Derfor fik hun altså fornavnet Jackie-Lee.

"Jeg er blevet drillet med mit navn, da jeg var barn, så jeg har aldrig brugt Jackie-Lee. Det har altid været Jackie," fortæller Jackie Navarro i podcasten.

Derudover fortæller hun også, at hun blev mobbet, blandt andet på grund af hendes øjne, som var anderledes end de andre børns.

"Jeg blev faktisk mobbet. Jeg havde jo lidt anderledes øjne. Det synes folk, var sjovt at drille med," fortæller 'Forsidefruen'.