James Price med stor afsløring

25/8/22 06:50

Ida Hansson

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Nu fortæller multitalentet, hvad fremtiden byder på efter mange år som kapelmester i Cirkusrevyen.

James Price stopper som kapelmester i Cirkusrevyen efter denne sæson efter mere end 20 år i jobbet, hvilket naturligvis er en stor forandring.

Da nyheden tidligere på året kom frem, var det sparsomt med informationer om, hvad fremtiden så bød på.

Men nu kan James Price endelig fortælle, hvad han skal bruge tiden på fremover. Kapelmesteren vender nemlig tilbage til revy-scenen næste år – denne gang i en anden af de danske forlystelsesparker, nemlig Tivoli.

Efter flere års pause genopstår Tivolirevyen nemlig i den gamle have, og her er det altså den erfarne James Price, der skal være kapelmester.

Men James Price står ikke alene om at skulle indtræde i Tivoli næste år. Her vil en anden legende fra Cirkusrevyen nemlig følge med.

- Da Lisbet overvejede, at det måske skulle stoppe på et tidspunkt (i Cirkusrevyen red.), gik vi og pjattede med, at så tager vi sgu i Tivoli. Det grinede vi af. Da jeg så sidste år fandt ud af, jeg ikke skulle være med i Cirkusrevyen, tænkte jeg, er det så nu, vi skal prøve? Så snakkede vi sammen: "Hvad siger vi? Er vi friske på at prøve at snakke med Tivoli," fortæller James Price om beslutningen, han har truffet i fællesskab med sin kollega gennem årtier til BILLED-BLADET.

Første gang man kunne opleve revy i Tivoli, var i 1884, og siden har store stjerner som Dirch Passer, Ulf Pilgaard, Trine Dyrholm og Bodil Jørgensen været en del af showet, som altså vender tilbage i en ny udgave i Glassalen i 2023.

Foruden James Price selv er der også andre store navne på plakaten.

Lisbet Dahl skal instruere revyen, mens man på scenen vil kunne opleve komiker Linda P, Carsten Svendsen, Andreas Bo og Nicolai Jørgensen. Der er dermed lagt i kakkelovnen til en stor sæson næste sommer i Tivoli.