Jamie Oliver chokerer med ny look: Fans tror ikke på, at det er ham

14/2/23 16:00

Nicolai Busekist

Foto: Roderick Eime/Flickr
Jamie Oliver har valgt at kaste sig over et helt nyt look, hvilket har chokeret en række af hans mange fans.

Jamie Oliver har tilsyneladende haft brug for at friske sit look en smule op. I hvert fald er der sket forandringer øverst på hovedet af den britiske kok.

Den 47-årige kok, der er kendt for et hav af tv-programmer, har chokeret sine fans med et helt nyt look.

Han har nemlig været en tur ved frisøren, og her er han tilsyneladende kommet med andre instrukser, end han plejer at gøre.

Men det er dog ikke ham selv, der har afsløret, at han har ændret markant på sit udseende. Derimod er det hans kone Jools, der har delt et billede af parret på de sociale medier i anledning af Valentinsdag.

På Instagram har hun delt et billede med en tilhørende tekst, der er dedikeret til Jamie Oliver, som hun har dannet par med i 30 år. Det skriver Mirror.

Billedet viser parret, der ser udenfor under blå himmel, mens de kysser hinanden. Og på billedet ses det tydeligt, at der er noget, der er helt anderledes ved Jamie Oliver.

"Glædelig Valentinsdag til mit alt og min favorit over 30 Valentinsdage senere," har Jools skrevet som tekst til sit billede på det sociale medie.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Blandt hendes mange følgere, hvoraf mange af dem naturligvis er store fans af Jamie Oliver, er der flere, der har kommenteret på hans nye frisure - og flere har endda svært ved at tro på, at det er ham.

"Er det Jamie? Han ser så anderledes ud," er der en person, der har kommenteret på billedet.

"Er du sikker på, at det er ham?" har en anden skrevet for sjov, mens en tredje spurgte: "Hvem er det, du kysser på?"

"Det er ikke Jamie," lød det fra endnu en forvirret fan, mens en anden spurgte, om han har fået lavet permanente krøller.