Janni Ree deler trist nyhed

Af: Ida Hansson

|

14/07/2023

Nu kommer 'forsidefruen' men en trist meddelelse.

Lige nu læser andre også

Det var meningen at Janni Ree og Karsten Ree skulle have deltaget i premieren på musikforestillingen 'Natasja' i Operaen i København i aften, men parret aflyste og valgte i stedet at tage på sygehuset. Det fortæller Ekstra Bladet, der har talt med Janni Ree.

Desværre var det ikke en opløftende samtale, som mediet havde med 'Forsidefruen', da hun frygter, at Karsten er alvorligt syg.

Til mediet fortæller Janni Ree, at de har været på rigshospitalet hele dagen til diverse undersøgelser, og at de nu venter på svar. Hvad Karsten er blevet undersøgt for, fortæller Janni Ree ikke til Ekstra Bladet, men hun siger dog:

"Der er muligvis noget alvorlig sygdom,"

Det er ikke første gang, at Karsten Ree har været ramt af helbredsproblemer. Tidligere har han kæmpet med blærekræft ligesom han også har været ramt af en blodprop.

Forretningsmanden der er oppe i årerne, har tidligere givet et interview, hvor han fortalte om, at han allerede for ni år siden begyndte at forberede sig på sin død. Forhåbentligt går der dog længe endnu, før Karsten Ree ikke længere er i blandt os.

Anbefalet til dig