Janni Ree med intim afsløring

13/04/2023

Ida Hansson

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Janni Ree er gift med milliardæren Karsten Ree på 77 år, og lige det med alderen kan give lidt udfordringer i sengehalmen.

Mest læste i dag

I denne uges episode af Elisa Lykkes podcast 'Fantasier' er Janni Ree gæst, og samtalen tager hurtigt en intim drejning. Den 53-årige tidligere 'Forsidefrue' taler åbent om sit sexliv med sin 24 år ældre ægtemand, Karsten Ree.

Selvom kærligheden stadig er stærk mellem parret, indrømmer Janni, at deres sexliv ikke længere er præget af spontanitet.

"Jeg er gift med en ældre mand, og der sker mange ting, når man bliver ældre - og visse ting skal koordineres, så det er ikke længere impulsiv sex," siger Janni Ree i podcasten.

Hun forklarer, at det kræver en vis forberedelse, hvilket var en stor omvæltning for hende i starten, da hun altid har haft en høj sexlyst og lyst hver dag.

"Jeg har altid haft en stor sexlyst og nærmest haft sex hver dag og blevet kastet rundt," fortæller hun.

Efter ti år sammen med sin ældre ægtemand har Janni Ree imidlertid fundet en måde at håndtere sin lyst på og få indarbejdet en rutine.

Bruseren i badet hjælper

En løsning er ofte en tur med bruseren i badet.

"Så lukker man ned for det. Så vil du hellere gå i seng og se en Netflix-serie, eller så har du bruseren, når du alligevel er i bad. (Og) så får du overstået dét," forklarer Janni til Elisa Lykke.

Hvis du vil høre mere om Janni Rees samtale med Elisa Lykke, kan du lytte til podcasten 'Fantasier' her.