Jasmine Larsen kaldes virkelighedens Rapunzel: Blev tilbudt 2 millioner kroner for at klippe sit hår af og sende det

Af: Thea Andersen

|

24/07/2023

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En 22-årig kvinde fra Bristol, der bliver kaldt virkelighedens Rapunzel, har vakt opmærksomhed med sine lange lokker.

Mest læste i dag

Jasmine Larsen begyndte at gro sit hår tilbage i 2017, og i dag måler det imponerende 140 centimeter. Hendes hår er blevet så eftertragtet, at hun ifølge Sosialnytt har modtaget mange mærkværdige tilbud.

I et interview med den britiske avis The Mirror afslørede Jasmine, at hun er blevet bombarderet med mere end 100 tilbud fra mænd verden over. Ét af de mest chokerende tilbud kom i form af en imponerende sum på 250.000 pund, hvilket svarer til svimlende 2,2 millioner danske kroner.

Tilbuddet, der var svært at ignorere på grund af de enorme pengebeløb, fristede Jasmine til at klippe hendes lange lokker af. Men efter grundig overvejelse valgte hun at afvise det fristende tilbud med ordene: "Nej, jeg er ked af det. Jeg vil ikke sende mit hår, jeg vil ikke klippe det. Dette er mit hår, og det er uvurderligt."

Jasmine var fuldstændig uforberedt på den opmærksomhed, hendes hår ville tiltrække, da hun først begyndte at dele sine tanker og oplevelser online. Efter hun nåede 10.000 følgere på Instagram, begyndte hun at modtage henvendelser fra forskellige aktører, der ønskede at indgå samarbejder.

Desværre fulgte der også tilbud fra mænd med en særlig fetich for langt hår.

"Den første gang, jeg fik et tilbud, tænkte jeg over det, fordi det er mange penge. Det var faktisk en videoanmodning, og han tilbød 3.000 £. Han ville have min partner til at slikke mit hår, men jeg havde ikke en partner, og jeg ville ikke lade nogen slikke mit hår. En anden ville have mig til at klippe mit hår og derefter sende det til ham, og det var for omkring 250.000 pund," fortalte hun til The Mirror.

Jasmine har også modtaget utallige anmodninger om at style sit hår på forskellige specielle måder. Hun har dog bemærket, at nogle af disse tilbud er mere end blot professionelt motiverede, og hun har fået forslag fra beundrere, der ønsker at nyde hendes hår på mere intime måder.

"Jeg tror, det er, fordi de ved, jeg er single, og jeg har langt hår, og jeg er en sød person. Så de sender bare de her forslag," udtalte Jasmine, der dog har gjort det klart på sin Instagram-konto, at hun ikke er interesseret i at gifte sig med en fremmed.

Anbefalet til dig