'Jeg fortryder, hvad jeg kaldte min datter, da jeg var 17 år - jeg skulle have valgt et andet navn'

19/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
Hun er mor til fire børn, men er kun tilfreds med navnene på tre af dem.

Mest læste i dag

Hun synes, at hendes tre yngste børn har 'rigtig seje' navne. Men hun er ikke tilfreds med sin ældste datters navn.

Hun valgte navnet til sin ældste datter, da hun var blot 17 år. Hun havde planer om at give hende et andet navn, men hendes forældre og venner talte hende fra det. Det skriver The Sun.

Det har kvinden, der hedder Flic Parker, afsløret i en video på TikTok. Her svarer hun på en video, hvor der spørges om følgende: 'Forældre, fortryder I nogensinde, hvad I kaldte jeres barn?'

"Godt. Så jeg har fire børn. Min yngste hedder Winnie, så har jeg Queenie, og jeg har Rudie. Alle rigtige seje, gammeldags navne," siger hun.

"Min ældste hedder Alicia. Og det er et smukt navn. Jeg elsker det. Men jeg ville ikke have kaldt det. Jeg ville kalde hende Barbie."

Hun fortæller også, at det var venner og familie, der endte med at tale hende fra det. De overtalte hende til at give hende et mere 'klassisk' navn.

"Fordi jeg var 17 år, var jeg nødt til at gøre, hvad de fleste normale, fornuftige mennesker, som sagde: 'Du er 17 år gammel. Hun skal have et normalt, klassisk navn'," siger hun.

"Ja, så hun blev kaldt Alicia, men jeg ville kalde hende Barbie."

Flic fortæller også, at hendes ældste datter faktisk ville have ønsket, hvis hun havde fået navnet Barbie.

I kommentarfeltet er der flere andre forældre, der giver udtryk for, at de har stået i samme situation. De havde valgt et navn til deres barn, men endte med at blive talt fra det.

"Jeg kender det. Jeg kaldte næsten min ældste Deniz, men hun endte med at hedde Sofia. Hun er så irriteret over, at det er så almindeligt," skriver en.

"Jeg sagde til min mand, at jeg ville kalde min datter Barbie. Jeg elsker det. Min bedstemor hed Barbara, og jeg ville ære hende, men han ville ikke have det," lyder det fra en anden.

"Jeg ville virkelig gerne kalde min ældste for Tiger Lily, men hun hedder Mia Lilly-Ann," skriver en tredje.