Jenna afslører: Han er blevet introduceret til familien

17/12/20 09:13

Sarah Steenfeldt

Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Danseparret afslører også, at Albert er blevet en del af en særlig klub.

Rygterne om hvorvidt der er mere end blot venskab mellem Jenna og Albert, har svirret længe. Men parret afviser igen og igen rygterne, og slår fast at deres forhold er udelukkende venskabeligt. 

Ikke desto mindre, bruger de to meget tid sammen - også uden for træningslokalet. Derfor er Albert også blevet introduceret til både Jennas familie og venner. Jenna fortæller til Her & Nu at Albert er en stor del af hendes hverdag - og derfor har han nu også hilst på både Jennas mor, far, lillebror og lillebrorens kæreste. 

Det er dog ikke kun familien som Albert har mødt, han er også blevet en del af et helt særligt fællesskab. Nemlig “kage-klubben”. 

Kage-klubben består af både nuværende og tidligere Vild med dans-deltagere og deres kærester.

“Kageklubben er alle mine venner. Det er Martin Reichardt, Morten Kjeldgaard, Mille og Asta, Julia Sofia og så kærester,” fortæller Jenna.

På lørdag kan du se Albert og Jenna danse for sidste gang i dette års Vild med dans, finalen løber nemlig af stablen på lørdag kl.20.35 på TV 2. Her skal parret dyste mod Silas Holst og Nukâka Coster-Waldau og Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.

Corona spænder ben for finale-planer

Traditionen tro, er det meningen at alle deltagerne fra sæsonen vender tilbage i finalen og fremfører en sidste dans - men noget tyder på, at det godt kan blive en udfordring. Tre af disse er nemlig i isolation.

Både musiker Wafande og hans partner, Mie Moltke, samt influencer Emili Sindlev har nemlig været nødt til at melde afbud til den store finale på lørdag. 

Alle tre deltagere – både de to nydansere og den professionelle danser – har nemlig været nødt til at gå i selvisolation. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse. 

"De har været i nær kontakt med en coronasmittet, og på grund af inkubationstiden kan vi ikke få et sikkert testresultat før finalen. Så vi må gemme deres flotte danse i hukommelsen i stedet," siger TV 2s underholdningsredaktør, Thomas Richardt Strøbech, i en pressemeddelelse, og følger op: 

"Vi får fortsat besøg af resten af sæsonens fantastiske dansepar, der sammen med vores tre finalister vil binde en smuk og festlig sløjfe på årets spændende sæson," fortæller han.