Jenna Bagge og Albert Harson med vild afsløring: Dette bliver parrets næste skridt

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Det yndige kærestepar er klar til det næste skridt i parforholdet.

Mest læste i dag

Albert Harson og Jenna Bagge, kendt fra deres imponerende andenplads i 'Vild med dans' 2020, har siden vundet førstepladsen i hinandens hjerter. Deres rejse fra dansepartnere til livspartnere har fanget følgerne på sociale medier, hvor parret flittigt deler øjeblikke af deres fælles liv og kærlighed.

Til trods for en bemærkelsesværdig aldersforskel på 13 år og Alberts oprindelige bopæl hos forældrene, står kærligheden mellem Jenna og Albert nu stærkere end nogensinde.

Parret, der tidligere holdt deres forhold mere diskret, har taget et stort skridt og investeret i en fælles fremtid ved at købe en lejlighed sammen.

Lejligheden, beliggende i det pulserende Carlsbergbyen i hjertet af København, byder på 104 kvadratmeter, tre soveværelser og lokker med fremtidsvisioner om familieforøgelse.

Med plads til tremmeseng, puslebord og babylegetøj, er parret ikke blot klar til at flytte sammen – de er også ivrige efter at byde en ny tilvækst velkommen til deres lille familie.

"Altså, det vil vi i hvert fald gerne. Og der behøver da ikke gå for lang tid," har Jenna tidligere delt med SE&HØR, en følelse som Albert deler.

Med sine 21 år og en nylig medvirken i programmet ‘Shaolin’, hvor kendte danskere udfordres i Sydkorea, føler Albert sig moden og klar til at påtage sig rollen som far.

Deres fælles hjem i Carlsbergbyen symboliserer ikke blot en ny begyndelse for parret men også en fast tro på kærligheden og livet sammen.

Anbefalet til dig