Jennifer Lopez afslører intim frieri-detalje med Ben Affleck

13/4/22 17:45

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Jennifer Lopez sagde, at Ben Afflecks frieri var 'den mest romantiske ting, jeg nogensinde kunne have forestillet mig'.

Jennifer Lopez har afsløret for sine fans, at hendes forlovede, Ben Affleck, havde planlagt et romantisk frieri, om end det ikke var 'noget fancy overhovedet'. Det skriver People.

Fredag aften afslørede 52-årige Jennifer Lopez, at hun og 49-årige Affleck er blevet forlovet, 18 år efter, at de brød deres tidligere forlovelse, hvilket skete i januar 2004.

I en nylig udgave af hendes JLo-nyhedsbrev, har hun afsløret, hvordan han friede til hende. Ligeledes talte hun også åbent om deres 'anden chance for ægte kærlighed'.

"Har du nogensinde forestillet dig, at din største drøm kunne gå i opfyldelse? Lørdag aften, mens jeg var på mit yndlingssted på jorden (i boblebadet), faldt min smukke kærlighed på det ene knæ og friede," skriver hun.

"Jeg blev helt overrumplet og så ham bare i øjnene, smilende og grædende, mens jeg prøvede at forstå, at efter 20 år skete det her igen. Jeg var bogstaveligt talt målløs, og han sagde, 'Er det et ja?'. Jeg sagde 'JA! Selvfølgelig er det et JA."

"Jeg smilede så stort, og tårerne løb ned ad mit ansigt. Jeg følte mig så utrolig glad og hel. Det var overhovedet ikke noget fancy, men det var det mest romantiske, jeg nogensinde kunne have forestillet mig. Bare en stille lørdag aften hjemme, og to mennesker, der lover altid at være der for hinanden," fortsætter hun.

"To meget heldige mennesker. Som fik en ny chance for ægte kærlighed," runder Jennifer Lopez af.

Foto: JLo Newsletter

Foto: JLo Newsletter

Stjernen fortalte også om sin grønne – og rasende dyre – forlovelsesring, som hun beskrev som hendes yndlingsfarve.

"Grøn har altid været min yndlingsfarve, og nu vil den helt sikkert altid være det," skriver hun, og inkluderer herefter en række billeder, hvoraf et af dem er et nærbillede af ringen.

Lopez afslørede også for nylig for People, at de har et anderledes forhold, end de havde for 18 år siden. Her påpegede hun blandt andet, at de er forskellige steder i deres liv.

"Vi er ældre nu, vi er klogere, vi har mere erfaring, vi er forskellige steder i vores liv, vi har børn nu, og vi skal være meget bevidste om de ting," sagde hun.