Jesper Buch forlader lokalet i vrede

Af: Sandra Lund

|

06/01/2023

Foto: PR
Jesper Buch mener, at to iværksættere er 'for useriøse', inden han stormer ud af præmieren på hitprogrammet ' Løvens hule'.

Mest læste i dag

- Ej, men det er fandeme for useriøst.

Lyder den erfarne løves sidste ord, inden han rejser sig op, og forlader det velkendte TV-studie i vrede. 

Årsagen til udvandringen udover iværksætter og investor Jesper Buchs eget temperament er to nye iværksættere i programmet.

Iværksætterne har stiftet Tuttelu, som leverer bleer og babyudstyr direkte til døren på abonnement. Sådan står der skrevet i en pressemeddelelse fra Lange PR. 

Iværksætterne bag den omtalte virksomhed Patrick Bang og Christoffer Larsen beder de fem løver om 350.000 kroner for fem procent af virksomheden, hvilket betyder, at værdiansættelsen vurderes til hele syv millioner.

Efter en sej kamp ender de på 350.000 kroner for 15 procent, hvilket slutteligt betyder, at værdiansættelsen blev 2,33 millioner kroner. Denne aftale sker med en af programmets nyeste løver Louise Herping.

Og herefter bliver Jesper Buch vred. 

- Det er jo direkte useriøst. Jeg kunne måske godt have været med for 2,3, lød det fra en frustreret Jesper Buch.

Reaktionen overrasker de to iværksættere, som mener, at de hele tiden har været åbne for bud. 

- Vi var der i to timer, der blev klippet ned til ti minutter, og vi sagde mange gange, at vi var åbne over for bud. Så en stor del af 'dramaet' skal nok ses i lyset af, hvordan det er klippet, siger en af skaberne bag Tuttelu, Patrick Bang til Ekstra Bladet.

Selvom de gjorde en løve vred under programmet, så gjorde de en anden glad. 

Patrick Bang fortæller fortsat til Ekstra Bladet, at deres og Louise Herpings samarbejde 'har været guld værd'.

Anbefalet til dig