Jesper Sørensen deler fantastisk nyt: Snart sker det

01/12/22 09:30

Ida Hansson

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Snart er den folkekære Jesper Sørensen tilbage på skærmen igen.

I 2008 blev den nu 25-årige Jesper Sørensen dus med hele den danske befolkning, da han medvirkede i dokumentarserien "Drengen i den gamle krop", der blev vist på TV2.

Jesper Sørensen er den eneste i Danmark, der lider af den uhelbredelige sygdom 'progeria'. En genetisk sygdom, der accelererer aldringsprocessen op til 7 gange den normale hastighed.

På grund af den accelererede aldring vil et barn på 10 år have aldrings symptomer, der svarer til symptomerne hos en gennemsnits 70-årig.

Den 25-årige Jesper Sørensen har for længst vist, at sygdommen ikke skal begrænse ham i at leve et godt og oplevelsesrigt liv.

Og nu får danskerne altså endelig lov til, at følge med i nordjydens liv igen. Han vender nemlig tilbage på skærmen inden længe. Det skriver Billed Bladet.

Den 15 december ruller serien 'Jesper længe leve' over skærmen på TV2.

I dokumentarserien bliver vi inviteret med ind i Jesper Sørensens liv, og det er bestemt ikke et kedeligt liv han lever.

Der er fuld fart på hos den 25-årige nordjyde, og vi kommer blandt andet med til karnevalsfester, en tur til Færøerne samt da han fik rollen i Lars von Triers "Riget EXODUS".

Efter sigende bliver dokumentarserien vist på TV2 den 15 december kl. 20.35.