Jim Lyngvild med trist meddelelse

Af: Redaktion .

|

28/07/2023

Underholdning
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Den folkekære Jim Lyngvild deler en trist meddelelse.

Lige nu læser andre også

Det var med stor glæde, at Jim Lyngvild og Trine Jepsen tidligere løftede sløret for deres køb af Harridslevgaard Slot ved Bogense. 

Men desværre er parret nu blevet konfronteret med en yderst ubehagelig overraskelse. 

Det viser sig, at der er utætheder i slottets riddersal, der tillader regn at trænge ind gennem taget. 

Det skriver Fyens Stiftstidende

Jim Lyngvild lægger dog ikke skjul på, at de vil håndtere problemet og finde en passende løsning. 

Og selvom der er en vis bekymring, da det er et gammelt slot, betragter han ikke skaden som værende betydelig. De har allerede påpeget problemet og er sikre på, at de vil finde en god løsning sammen. 

Jim Lyngvild fastslår samtidig, at han ikke vil lade denne udfordring slå ham ud: 

“Der kommer vand igennem taget. Men jeg tillægger det ikke den store skade. Det er jo et gammelt slot, så sådan nogle ting kan man jo komme ud for”, fortæller han hudløst ærligt og fortsætter:

“Men det er klart, at det er noget, der skal styr på. Vi har påpeget det, og så er vi sikre på, at vi finder en god løsning sammen. Der skal mere til at slå mig ud af den”. 

En byggesagkyndig vil nu undersøge taget og vurdere omfanget af skaden, og Jim Lyngvild lægger sin lid til de professionelle for at få det rettet. Han understreger, at det ikke er noget, der holder ham vågen om natten, og at han er sikker på, at problemet vil blive løst, da sælgeren er en venlig og ordentlig familie. 

Det kommer dog som en overraskelse for Jim Lyngvild, at de ikke blev informeret om tagproblemerne ved købet af slottet. Han opdagede først utæthederne, da han opholdt sig i riddersalen, og det regnede ind. 

Han påpeger dog, at den største udfordring lige nu er den kommende sommerferie, hvor de er afhængige af myndighederne for at komme videre.

Anbefalet til dig