Johnny Depps model-datter smider tøjet og viser brysterne frem

22/2/23 15:28

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock/Shutterstock
Johnny Depps datter, Lily-Rose Depp, der er både skuespiller og model, har valgt at smide tøjet på forsiden af et magasin.

i-D er et kendt magasin, der flere gange har haft kendte kvinder på forsiden. Og nu har han endnu en kvinde valgt at slutte sig til denne række.

Denne gang er det den 23-årige Lily-Rose Depp, der er blevet interview og har været til fotoshoot med det britiske magasin, der udgives af Vice.

Skuespilleren og modellen er blevet interviewet i forbindelse med sin rolle i den kommende HBO-serie 'The Idol', der er blevet skabt Abel 'The Weeknd' Tesfaye og Sam Levinson, der er manden bag den populære serie 'Euphoria'.

Magasinet har valgt at dele en række af de billeder, der er kommet ud af deres fotoshot med Lily-Rose Depp, der er datter af Vanessa Paradis og den kendte skuespiller Johnny Depp, der har været meget i medierne de seneste på grund af sine retssager mod ekskonen Amber Heard.

På et af de billeder, som i-D har delt på det sociale medie Instagram, er det ikke meget, der er blevet overladt til fantasien af den 23-årige model og skuespiller.

Tværtimod har hun valgt at iføre sig en helt gennemsigtig kjole, hvorfor hun blotter alt, hvad der er under den. På underkroppen har hun iført sig et par sorte trusser, men barmen er helt blottet under den gennemsigtige kjole.

Lily-Rose Depp er flere gange blevet beskyldt for at være en såkaldt 'nepo baby', hvilket er et prædikat, der bliver pålagt børn af succesfulde forældre, da man mener, at disse har kortere vej til succes i Hollywood.

Derfor var det også et af omdrejningspunkterne for interviewet med i-D, men her gjorde hun det klart, at hun forsøger at være 'forsigtig' med at tale om det.

Anderledes forholdt det sig dog, da hun sidste år gav et interview til Elle Magazine, hvor hun udtalte, at hun ikke mener, at hun er en 'nepo baby', og at det nedsættende at bruge dette ord.