Jubel på Badehotellet: "Det er for vildt"

03/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Der er god grund til jubel hos hele holdet på Badehotellet.

Mest læste i dag

Mandag aften slog Badehotellet dørene op til den ottende sæson - og det var der tilsyneladende rigtig mange der havde glædet sig til. 
Det første afsnit slog nemlig alle rekorder og havde intet mindre end 1.6 millioner seeere, der sad bænket foran skærmen.

Det har medført stor jubel hos blandt andet Amalie Dollerup, som spiller rollen som Amanda. På sin Instagra-profil har hun lagt et billede ud af hende selv og husbonden Andreas Jebro, som også spiller en rolle i denne sæson af den populære serie på TV 2.

"1.661.000 mennesker så vores første afsnit af sæson otte. Det er rekord! Og det er for vildt!! Samtidig fik vi en vurdering på 4,5, som er tårnhøjt. Vi er simpelthen så glade og stolte. Tusind tak for jeres store opbakning! Vi håber I vil se med næste mandag også??" lyder det fra hende i opslaget.

Foto: Amalie Dollerup/ Instagram

Nye ansigter

Det er ikke kun Amalie Dollerups mand, Andreas Jebro, der er et nyt ansigt i denne sæson. Også Lars Mikkelsen vil tone frem på skærmen, som en karakter i serien og desuden er sløret også blevet løftet for, at der venter seerne en ny karakter - som til gengæld er særdeles velkendt af hr. Weyse.


Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at hr. Weyse er yderst glad for det modsatte køn. Han har desuden været gift intet mindre end tre gange, hvor den nuværende hustru er Helene, som tidligere var gift med hr. Aurland. Inden Helene var hr. Weyse gift med Sibylle, som blev spillet af Neel Rønholdt og som seerne stiftede bekendtskab med i den første sæson. Men hr. Weyses første kone har seerne kun hørt omtalt - men aldrig set. Det bliver der dog lavet om på nu, for nu gæster hun nemlig også hotellet. Det har BILLED-BLADET tidligere afsløret.


Hr. Weyses første kone hedder Fanny Fjord og spilles af Mille Lehfeldt. Hvordan gensynet mellem Edward Weyse og ekskonen går, må vi fortsat vente i spænding på, at få afsløret.


Du kan se Badehotellet mandag kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 Play

 

Anbefalet til dig