Julia Sofia afslører: "Ja, vi er et par"

Af: Ida Hansson

|

19/12/2022

Underholdning
Foto: Henrik R Petersen/Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Ritzau Scanpix
Influenceren afslører nu, at hun ar fået en kæreste.

Mest læste i dag

Influenceren Julia Sofia Aastrup har julelys i øjnene i denne tid - og det er ikke kun fordi vi nærmer os jul.

Nu afslører hun nemlig, at hun har fået en kæreste. Noget som influenceren bekræftede overfor B.T.

Parret mødte hinanden gennem fælles venner, og det var ikke før cirka halvandet år, at der begyndte at opstå sød musik mellem mellem influenceren og tv-træneren Mark Abildhauge.

"Vi har kendt hinanden som venner i halvandet år og har egentligt bare fundet ud af, at vi klikker rigtig godt på rigtig mange planer og har nogle værdier, vi begge går op. Det gik bare op i en højere enhed lige pludselig af uforklarlige årsager," sagde den 48-årige Mark Abildhauge, da han snakkede med B.T.

Selv om parret har mange ting til fælles, så er der også noget der skiller dem ad. I hvert fald rent aldersmæssigt. Mark Abildhauge er nemlig 24 år ældre end Julia Sofia.

"Det er klart, vi har tænkt over det, og vi har snakket om det, da vi fandt ud af, at vi skulle gå videre, men vi fandt ret hurtigt ud af, at de fælles værdier, vi har, matchede rigtig godt," siger Mark Abildhauge.

Turtelduerne er lige nu i Hamborg, hvor de spiser god mad og går på julemarked. Influenceren har nu også delt billeder på sin Instagram-storie, hvor man kan se parret smile stort.

'Happy', skriver influenceren blandt andet til et billede af Mark Abildhauge.

Tillykke med kærligheden!

Anbefalet til dig