Kæmpe ændring før aftenens X Factor: Aldrig set tidligere

24/03/2023

Ida Hansson

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Der er store ændringer før aftenens semifinale.

Mest læste i dag

I aftenens udsendelse af ‘X factor’ løfter programmet nu sløret for en kæmpe ændring, der træder i kraft i aftenens semifinale.

Finalisterne i dette års program af det populære TV2-program ‘X factor’ skal findes i aften, men elimineringen af en deltager kommer ikke til at foregå, som vi kender det fra de tidligere udsendelser af denne sæsons ‘X factor’.

I aften er det nemlig udelukkende seerstemmer, der afgør, hvem der skal forlade ‘X factor’. Dommernes magt, som indtil videre har været en stemme i farezonen, er altså fjernet fra aftenens udsendelse.

Denne del er dog set før i de tidligere sæsoner af ‘X factor’.

Det helt nye tiltag i aftenens program betyder, at deltageren, der bliver stemt ud, alligevel får lov at synge en sidste sang på scenen.

Sangen er dog en helt speciel sang, da den udstemte semifinalist skal synge sin egen sang, som vedkommende ellers skulle have sunget i finalen. 

Efterfølgende vil den personlige sang, som den udstemte deltager synger som sin sidste sang på ‘X factor’-scenen, blive udgivet på diverse streamingtjenester.

I kølvandet på sidste uges program har der været postyr omkring Simon Kvamms beslutning, hvor han sendte favoritten Clara Nedergaard ud.

Det var noget, der fik Thomas Blachman til at reagere, da han var voldsomt utilfreds med sin meddommers beslutning.

Om dommerne krydser klinger igen i aften må tiden vise, men denne gang kan det slås fast, at det ikke bliver på baggrund af en beslutning, der bliver taget i farezonen.