Kæmpe ændring i populært tv-program

02/06/2020

Julie Møller

Foto: TV 2
Populært TV 2 program kommer i en særlig udgave i den nye sæson.

Mest læste i dag

Det er ti år siden, TV 2 sendte første afsnit af programmet 'Toppen af poppen', og derfor kommer programmet i en særlig udgave i den nye sæson. Normalt er det syv musikere, som fortolker hinandens musik på tværs og kryds i programmet, men i årets udgave af 'Toppen af poppen' tæller listen af medvirkende hele 26 danske kunstnere. Det skriver TV 2.

“I ni sæsoner har programmet været stedet, hvor seerne har lyttet til nye fortolkninger af både kunstnere, der har stået på tærsklen til deres kommende karriere, og af de store og velkendte ikoner, som ingen kommer uden om. Det fejrer vi i den nye og helt særlige sæson,” fortæller underholdningsredaktør hos TV 2 Dorte Borregaard.

Der vil ikke være én hovedperson

I modsætning til tidligere vil der i den kommende sæson ikke være en 'dagens hovedperson'. I stedet hører vi hits og historier fra hver især af de seks til syv medvirkende, der laver nye musikalske fortolkninger af hinandens musik.  

Derudover vil der fra program til program også være udskiftning af musikere omkring bordet, og det betyder, at der i alt når at være 26 deltagende kunstenere.

Dem kan vi glæde os til

Blandt deltagerne i den nye sæson er bl.a Lau Højen, forsanger fra rockbandet Carpark North.

“Det var en kæmpe oplevelse at være med første gang. At opleve nogle store musikalske øjeblikke, at blive rørt hver eneste dag og at grine, som jeg sjældent har gjort det før. Det var næsten som at være på efterskole igen, siger Lau Højen, der var med i sjette sæson af 'Toppen af poppen' sammen med Ida Corr, Peter A.G, Troels Gustavsen, Djämes Braun og Hanne Boel.

Med i den nye udgave af 'Toppen af poppen' er også Lars Lilholt, skriver TV 2. Sidste gang han var med, lavede han en countryudgave af Shaka Loveless-hittet 'Tomgang':

“Jeg kunne mærke, den tog røven på Shaka, og så blev vi venner,' forklarer han og tilføjer:

“Jeg blev hip igen, og det skete nogle gange, at de unge piger begyndte at pifte efter mig, når jeg gik ned ad gågaden i Århus.”

Optagelserne til den nye sæson starter inden længe og kommer til at foregå i Gribskov i Nordsjælland. Deltagerne offentliggøres løbende over de kommende uger, og første program i den nye 'Toppen af poppen'-sæson sendes i august på TV 2.

 

Mest læste

Anbefalet til dig