Kæmpe brøler: Kvinde køber ved et uheld et helt boligkvarter med 84 boliger

15/8/22 09:43

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det er altså en tastefejl der vil noget.

En husejer blev uforvarende den juridiske ejer af et helt kvarter med 84 boliger, efter en "copy/paste"-tastefejl.

Kvinden lagde $594.481 på sit drømmehus, men efter indlevering af papirerne fik hun at vide, at en større fejl så ud til at være sket, og navnet på huset omfattede yderligere 84 ejendomme og to fællesrum.

Hun fik at vide, at dokumenter viste, at hun lovligt ejede "parti 1 til 85 ... og fællesområder A og B." Mange af boligerne var allerede solgt før fejlen. Det skriver Mirror.

Den unavngivne husejer fra Nevada brugte sine penge på, hvad hun troede, kun var en ejendom beliggende i Sparks, nordøst for Reno, og indgav sine papirer til assessoren for Washoe County, før fejlen blev opdaget den 25. juli.

Cori Burke, chef-deputeret assessor for Washoe County, sagde, at det så ud til at have været en tastefejl lavet af Westminster Title, et firma beliggende i Las Vegas.

Det enorme uheld betød, at husejeren endte med at få skøde for snesevis af andre også, rapporterer The Reno Gazette Journal.

"Det ser ud til, at Westminster Title fra Las Vegas kan have kopieret og indsat en juridisk beskrivelse fra en anden Toll Brothers-overførsel, da han forberedte (boligkøberens) skøde til registrering," sagde Cori Burke.

Det er blevet rapporteret, at ejerskabstitlerne vil blive ført tilbage til udviklerne, Toll Brothers, og derefter genudgivet med rettelserne.

Husejeren kunne afvise overdragelsen og nægte at aflevere boligerne tilbage. Der er dog ingen tegn på, at hun har stoppet processen, og eksperter siger, at hun næsten helt sikkert ville tabe, hvis hun valgte at gå rettens vej.

Den unavngivne kvinde blev angiveligt kontaktet af The Reno Gazette Journal og svarede blot "ingen kommentar", med en smiley-emoji.