Kærlighed hvor kragerne vender: Christian åbner op efter afvisning

21/1/21 06:28

Sarah Steenfeldt

Det var ikke helt uden nervøsitet, at der blev ringet op til pigerne. Anders Brohus/TV 2
Det er ikke altid, at interessen er gensidig - det måtte Christian sande.

I går aftes kunne vi følge de fire singlefyre, da tiden var kommet til, at de skulle vælge hvem af pigerne de vil se igen. Men faktisk var det i sidste ende pigerne, der skulle beslutte om de ønskede at date fyren igen - og for nogle af fyrene resulterede det altså i en afvisning. 

Det var med bævende hånd, at Christian, Peder, Jonas og Mathias greb telefonen, for at ringe til pigerne og invitere dem på endnu en date. Forud for “udvælgelsen” har de blot været på to minutters speeddate med hver pige. Det skriver HER&NU.

27-årige Christian fra Mors, fik hurtigt et godt øje til Mulle - men desværre var beskeden, at hun ikke følte helt det samme. Beskeden til Christian var klar og tydelig:

“Jeg føler, at jeg mangler det sidste, der inde i mig siger, at det er dig og mig, der skal videre - så jeg vil gerne have lov at takke nej til dit tilbud,” lød det fra Mulle. 

Det betyder dog ikke, at vi slet ikke kommer til at se mere til Mulle - hun gik nemlig i stedet videre med 34-årige Mathias, som også gav hende en opringning og inviterede hende på endnu en date. 

Mathias med sine fire udvalgte piger - Mulle er nummer to fra højre. Foto: Anders Brohus/TV 2

Mathias med sine fire udvalgte piger - Mulle er nummer to fra højre. Foto: Anders Brohus/TV 2

Det tager Christian dog ikke så tungt:

“Det er helt fair. Hun kan heller ikke bedømme andet end hvad hun har set og oplevet på de to minutter, så det er bare sådan, det er,” fortæller han.

Har flere i baghånden

En afvisning betyder dog ikke, at fyrene ikke ender ud med fire piger. Forud for at de skal ringe pigerne op, har de nemlig lavet en prioritering af seks piger - da der jo er stor sandsynlighed for, at der kan komme en afvisning eller to. Sådan er det, når der er flere der kan være interesseret i den samme pige.

Og selvom det blev til en afvisning fra Mulle, så klager Christian bestemt ikke over de fire piger, som takkede ja til endnu en date. Han håber bestemt, at én af dem, kan være en fremtidig kæreste.

Han savner nemlig, at der er en når man kommer hjem og ikke mindst en man kan dele oplevelser med - såsom rejser og fælles interesser. 

Om Christians ønske går i opfyldelse, kan du se i Kærlighed hvor kragerne vender på TV 2 og YV 2 PLay, om onsdagen kl. 20. 50