Kærlighed hvor kragerne vender: Deltager sætter rekord

14/1/21 11:08

Sarah Steenfeldt

De fire nordvestjyske fyre står overfor en stor beslutning efter at have speeddatet de mange bypiger. Hvilke fire piger vil de lære endnu bedre at kende? Anders Brohus/TV 2
Jagten på kærligheden er sat ind - og især en deltager har fået nok at se til allerede fra start.

Vi har netop mødt Christian, Mathias, Peder og Jonas i den nyeste sæson af Kærlighed hvor kragerne vender. Intet mindre end 22 piger har taget turen til Nordvestjylland, hvor de skal møde de fire fyre. 

I Hurup blev det tid til speeddate, hvor pigerne valgte hvilke fyre de ville date. Fyrene sad og ventede ved speeddate-bordene, hvor de så fik to minutter til at lære pigerne at kende. Det skriver BILLED-BLADET.

Slår rekord

I sæsonens andet afsnit kan vi følge hvordan snakken går lystigt ved de fire borde - og alle fire fik “besøg” af mange dates ved deres bord. Pigerne behøver ikke kun at vælge én de vil på speeddate med - de må gerne vælge at speeddate flere af fyrene.

Peder får besøg af ni piger ved sit bord, hvor han også hurtigt får sporet sig ind på flere kvinder, som i særdeleshed fanger hans interesse. 

27-årige Christian lagde hurtigt en taktik for spørgsmålene til kvinderne ved sit bord, hvor hele 11 kvinder kom forbi. 

34-årige Mathias fik besøg af 14 dates ved sit bord, hvor flere var meget interesseret i ham.

Det er denne sæsons yngste fyr, der løber med rekorden for speeddates. Intet mindre end 16 speeddates måtte Jonas på.

Du kan se hvordan det går Christian, Mathias, Jonas og Peder hver onsdag kl. 20.50 på TV 2 og TV 2 Play. 

Tidligere deltager om at se sig selv på tv

I sidste sæson mødte vi Søren Ole og Cecilie der fandt hinanden. De har i et interview med BILLED-BLADET fortalt, hvordan de oplevede dét, at se sig selv på tv. 

Cecilie fortæller, at hun faktisk havde det sådan, at alle ikke behøvede at vide hvem hun var - og pludselig gik det op for hende, at nu så hele Danmark med. Samtidig var uvisheden omkring, hvad der bliver vist på tv med til, at hun ikke havde det vildt godt med det i starten, fortæller hun. 

"For mig var det vildt grænseoverskridende," fortæller hun. Men hun understreger også, at hun havde det sådan, at folk måtte tage hende for den hun er.

Søren Ole havde det derimod helt anderledes, han synes det var sjovt og følte ikke rigtig, at han var med i et tv-program. Han følte mere at det var en kammerat der havde lavet “et eller andet sjovt”. 

“Men så lige pludselig, så blev det alligevel meget professionelt. Ja, det var sgu sådan lidt underligt på en eller anden måde - men sjovt," fortæller han.

I det store hele synes parret at det var en god oplevelse  - og at det især var sjovt, at se hele oplevelsen igen. Derudover synes de, at programmet viste virkeligheden.

“Programmet er ikke blevet taget i en eller anden retning, det ikke er,” siger Søren Ole om oplevelsen.