Kan du huske Sophie fra 'The Holiday': Sådan ser hun ud i dag

06/12/22 16:51

Nicolai Busekist

Foto: YouTube
Hun spillede datter af Graham, som blev spillet af Jude Law, i den succesfulde julefilm 'The Holiday' - nu er hun selv blevet mor.

Er du en af de mange personer, der hvert år ser 'The Holiday', når julen er ved at melde sin ankomst? I så fald er du næppe i tvivl om, hvem Sophie er.

Rollen som Sophie blev spillet af britiske Miffy Englefield, der i dag er 23 år gammel. Derudover blev hun også mor til sit første barn under lockdown i Storbritannien.

Det skriver The Sun.

I dag bor den 23-årige kvinde i Littlehampton i West Sussex med sin kæreste, den 26-årige trommeslager Alex Whivley-Conway. Hun blev mor til en datter den 23. april 2020, som har fået navnet Frankie.

"Hun kom til verden på St Richard’s Hospital i Chichester tre dage for tidligt efter en 21 timer lang fødsel. Min temperatur begyndte at stige kraftigt, og lægerne opdagede, at jeg havde en infektion, så jeg blev hastet ind til et kejsersnit," fortæller hun til The Sun.

"Jeg blev pumpet fuld af antibiotika og blev indlagt på hospitalet i to dage. Alex kunne kun besøge mig to timer om dagen."

"Det var virkelig skræmmende, og fordi jeg er lidt 'punky' og så ung, tror jeg, folk dømte mig. Jeg skulle have vist dem min IMDB-side og fortalt dem, at jeg medvirkede i en film med Cameron Diaz."

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Miffy var kun 6 år gammel, da hun stjal seernes hjerte i filmen 'The Holiday', hvor hun spillede overfor flere store stjerner, herunder både Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Black samt Emma Pritchard, der spillede hendes søster.

"Det var fantastisk at være med. Hver gang den er på fjernsynet - og det er den ofte - knækker jeg sammen. Den er også på Netflix nu," siger hun.

"Alex synes, det er rigtig sjovt. Han fortæller det til alle. Vi så den sammen, men for at være ærlig giver det mig lyst til at rive øjnene ud. Det er så pinligt."

Hun havde også pæne ting at sige om sine medstjerner, og roser blandt andet Jude Law for at tage sig god tid til hende.

"Jude havde så meget tid til os. Han gav mig altid gode råd om skuespil. Vi sad og lavede tungebrækkere med ham mellem optagelserne," fortæller hun.

"Går man 10 år tilbage, da han var i Alfie, og ja, for at være ærlig, har jeg et godt øje til ham. Men nej, det er ikke tilfældet i The Holiday. Det ville være virkelig mærkeligt. Han spillede min far!"

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Hun fortæller også, at alle filmens stjerne var 'virkelig, virkelig søde', og at der blevet taget hånd om hende.

"Filmen blev optaget bagfra. Vi startede med at filme slutscenen, hvor vi alle dansede i stuen. Det var godt, fordi det brød isen, og vi lærte hinanden godt at kende," fortæller hun.

"Alle var så søde, venlige og jordnære. Jeg vidste ikke, hvem Cameron og Jude var, fordi jeg var 6 år gammel."

"Men jeg vidste, hvem Jack var, fordi min far var til alternativ musik, og jeg kunne lide Tenacious D. Første gang, jeg mødte ham, gik jeg op til ham og sagde: 'Jeg elsker din musik'. Han var ligesom: 'Det er latterligt, du er seks år gammel'."

Hun afslører også, at skuespillerne, selvom de var store Hollywood-stjerne, var 'meget tålmodighed med hende'.

"Cameron er en vidunderlig og glamourøs amerikansk dame. Hun var altid så fokuseret. Jeg hoppede rundt på settet kl. 05.00, høj på sukkerholdig amerikansk morgenmad, og hun var så sød," siger hun.

"Jack Black er Jack Black - der er ingen anden måde at beskrive det på. Han er, som du forventer, han er. Kate Winslet er så dejlig. Ved premieren bar hun min lillebror rundt og gav ham en masse kys."