Kan du se det? Nu forklares pinlig foto-fejl

19/2/21 11:24

Sarah Steenfeldt

Foto: Jacob Jorp Hansen/Discovery Networks
Både venner og familie havde set billedet inden - men ingen så fejlen.

Simone og Phillip er nyeste skud på stammen hos Discovery+. Snart kan seerne følge de to på helt tæt hold, når de to får deres helt eget program på Discovery+.

Men i øjeblikket er det et billede af den lille famile, der egentlig er PR-foto for programmet, der lige nu trækker flest overskrifter. 

Der er nemlig sket et vaskeægte fotokiks. Philip May og Simones lille søn har fået tre arme på billedet, man kan se herunder.

Det er selvfølgelig en fejl, og til Ekstra Bladet forklarer Simone Hvenegaard, hvordan det kunne ske. 

“Vi var jo på fotoshoot med Vilmar, og det er ikke altid ligetil med en baby, der både bliver ked af det og skal have mad. Så vi blev enige om at redigere billederne, så vi fik et, der var godt af os alle tre,” fortæller Simone Hvenegaard og uddyber, at der er mange, der har set billederne, inden de blev sendt ud. Men ingen bemærkede den ekstra arm. 

Der er sneget sig en ekstra arm med på billedet af Philip May, Simone og sønnen Vilmar. Foto: Jacob Jorp Hansen/Discovery Networks

Der er sneget sig en ekstra arm med på billedet af Philip May, Simone og sønnen Vilmar. Foto: Jacob Jorp Hansen/Discovery Networks

Hele pakken med

Parret mødte hinanden i realityprogrammet Paradise Hotel i 2017. Nu skifter de realitylivet ud med familieforøgelse, flytning og forstadsliv, og det kan seerne følge i.

"Man kan forvente en hudløst ærlig Simone og Philip, en masse sjove momenter, og et indblik i vores hverdag som kærester og starten på vores liv som nybagte forældre. Det er en rejse i et vigtigt tidspunkt af vores liv, vi har været så privilegerede at kunne lukke folk ind i. Programmet er meget emotionelt, og der bliver delt både op - og nedture," afslører parret i en pressemeddelelse. 

"Da vi valgte at sige ja til programmet, blev vi hurtigt enige om, at vi kun ville lave det, hvis man tog hele pakken med. Det er selvfølgelig nogle angstprovokerende emner, men det er os som mennesker, og det hører til i vores fælles liv. Så oprigtigheden har været vigtig for os, og det skinner også igennem i programmerne," fortæller Simone og Philip.

"Philip May & Simone" bliver endnu en i rækken af de kendisreportager såsom ‘"Bare Elvira", "The Olsens" og "Bendtner og Philine", som Discovery har oplevet stor succes med. Programmet kan ses på discovery+.