Kanye West åbner privatskole, der underviser i tilbedelse og parkour

19/9/22 04:24

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Kanye West står angiveligt bag akademiet Donda Academy.

Kanye West har sammenlignet sig selv med Moses efter at have slettet alle sine Instagram-opslag. Rapperen skrev på Instagram Stories i går for tilsyneladende at sammenligne sig med Bibelens Moses.

"Ingen spurgte Moses, hvor meget han sov," skrev han med hvid tekst over en sort baggrund.

Han delte først teksten med en tastefejl, før han slettede den og videredelte den med den rettede tekst.

Det kommer efter, at Kanye West lancerede sin egen privatskole, som har til formål at "forberede eleverne til at blive den næste generation af ledere, tænkere og innovatører".

Den 45-årige rapper menes at stå bag Donda Academy, som er en undervisningsbaseret kristen forberedelsesskole, der siges at opkræve omkring $15.000 om året.

Institutionen, der siges at være baseret i Californien, lover en "uddannelse i verdensklasse", ifølge dens hjemmeside, som involverer gudstjeneste, naturfagstimer, kor og endda parkour. Det skriver Mirror.

Kilder fortalte Rolling Stone magazine, at familier er nødt til at underskrive fortrolighedsaftaler, selvom en konsulent for skolen har fortalt forretningen, at kun forældre underskriver den, og de beskrev det som en "uformel aftale".

Ifølge skolens hjemmeside omfatter den daglige tidsplan "fuld skolegudstjeneste", kerneklasser i sprogkundskab, matematik og naturvidenskab samt "berigelseskurser".

Det giver eksempler på sådanne kurser, herunder verdenssprog, billedkunst, film og kor. Den atletiske træningsdisciplin Parkour er opført som et andet eksempel på en sådan.

Men på trods af at han åbnede en læreanstalt, sagde rapperen, at han ikke kan lide at læse bøger.

"Da du sagde, at jeg ikke havde læst denne bog, har jeg faktisk ikke læst nogen bog. At læse er som at spise rosenkål for mig. Og at tale er som at få Giorgio Baldi majsravioli," forklarede han i et interview med Alo Mind Full-podcasten.