Kardashian praler af at kunne 'gøre det i timer': Nu advarer læge

26/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
På sociale medier poster den ældste Kardashian-søster ofte bramfri billeder af både hende selv og manden Travis Barker. Ydermere praler hun af, hvor mange timer de 'kan gøre det', men det er umiddelbart ikke noget at prale af.

Mest læste i dag

Fra let påklædte billeder på Instagram til intense billeder på den røde løber, ja, man må sige, at parret har det sjovt med hinanden. Sikkert både i- og udenfor hjemmets fire vægge.

Og i det seneste afsnit af The Kardashians delte Kourtney nogle detaljer om hende og Travis' sexliv.

Da hun smuttede fra optagelserne for at tage en 'hurtig snak' med Travis, timede søsteren Khloe deres møde.

Da Kourtney kom tilbage igen 15 minutter senere, hævdede hun, at det var en 'rekord' for den korteste tid, hun og Travis har haft sex.

Hun sagde tilføjede, at 'det plejer at vare timer.' Det skriver Metro.

Mens den gennemsnitlige tid for en sex-akt angiveligt er omkring de 13 minutter, kan 'Karvis' (som Hollywood har navngivet parret) blive ved, og ved og ved.

Men er det godt for dig at have sex i timevis?

Mediet spurgte lægen Charlotte Cremers på 'Peaches and Screams' for at svare på det spørgsmål.

"At have sex i timevis kan være en fantastisk oplevelse, fyldt med glæde og tilfredshed. Det er dog vigtigt at forstå, hvilken indflydelse det kan have på din krop og generelle velvære," siger lægen.

Det viser sig, at det at have sex i flere timer uden ordentlige forholdsregler faktisk kan føre til en række problemer.

"Udmattelse er en væsentlig bekymring, da langvarig aktivitet i sengen kan dræne energiniveauet og forårsage svimmelhed eller endda besvimelse på grund af utilstrækkeligt iltindtag. Utilstrækkelig smøring kan resultere i smertefuld små sår og ridser, hvilket øger risikoen for urinvejsinfektioner (UVI), svampeinfektioner og potentiel overførsel af seksuelt overførte infektioner," tilføjer hun.

Charlotte Cremers fortæller, at en lang akt kan også have nogle specifikke effekter på kvindekroppen. Kvinder kan opleve ømhed efter længere tids samleje, især ved kraftige aktiviteter, såsom dybe stød eller flere orgasmer.

Også mændenes 'værktøj' kan tage skade ved langvarig stimulering.