Karsten Ree i dramatisk styrt: “Meget uheldig”

Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Faldet skete i Nairobi lufthavn, fortæller Janni Ree.

Nytårsaften blev for Janni og Karsten Rees vedkommende fejret på Seychellerne. Vejen til de små øer øst for Afrika bød blandt andet på en mellemlanding i Kenyas hovedstad, Nairobi.

Midt i det hele faldt Karsten pludselig til jorden. Det fortæller Janni Ree i et opslag på Instagram.

"Som I kan se på billedet, er han meget uheldig. Han er faldet i Nairobi lufthavn over to stole med en stang i midten, han faldt med panden først," skriver hun til billedet, hvor man kan se en forslået Karsten Ree.

Foto: Instagram.

“Jeg så ikke, hvad der skete. Pludselig lå han der bare. Jeg troede, at han havde fået hjertestop,” siger Janni Ree til Ekstra Bladet. Karsten erklærede sig selv for okay efterfølgende, og de fortsatte derfor ind i flyet til den endelige destination.

På Instagram evaluerer Janni året, som netop er gået. Hun håber, at 2022 bliver "et bedre år uden uheld." Parret blev smittet med corona i 2021, og året har også budt på en øjenoperation til Karsten Ree.

Men det er alligvel en fortrøstningsfuld Janni Ree, der ser frem mod det nye år.

"Vi er beriget med nogle dejlige børn og børnebørn, og endnu en er på vej. Tak for året, der gik, jeg ser frem til et nyt, spændende år arbejdsmæssigt, og et nyt barnebarn i maj. Ser frem til dejlige stunder med alle dem, jeg holder af," lyder det fra Janni Ree.