Keld og Hilda i ærligt interview: "Man ved godt, at man nærmer sig dagen"

12/05/2023

Ida Hansson

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Keld og Hilda er helt klar over, at de er ved at komme op i en alder, hvor man skal være taknemmelig for hver dag.

Mest læste i dag

Keld og Hilda betyder det samme for Danmark som fodbold og røde pølser gør- nemlig alt! Det musikalske par har været gift siden 24. august 1968, hvilket altså betyder, at de til sommer kan fejre 55 års bryllupsdag. Det er altså ikke alle, der kan prale af det.

Hvis man kan sige, at man har været gift i næsten 55 år, så giver det sig selv, at man ikke er purung længere.

Duoen er da også begyndt at kunne mærke, at gamle venner falder fra. Det fortæller de til en journalist fra Ekstra Bladet.

"Man ved godt at man er ved at nærme sig dagen. Det ved man godt," siger Hilda til journalisten. "Og man bliver ked af det når man mister nogle gode venner. Dario for eksempel. Han var jo en af vores nærmeste venner, og ham savner vi allerede," tilføjer Keld, mens han har armen om Hilda.

I interviewet fortæller parret, at de er begyndt at gå til flere- og flere begravelser. Faktisk siger Hilda, at det er det de i øjeblikket går mest til.

Heldigvis fortæller parret også, at de selv har det gode- hvilket virkelig også kan ses.

Med undtagelse af en frossen skulder, som Keld har døjet lidt med.

"Når man fejler noget som mand, så er man meget meget meget syg," griner Hilda. Heldigvis fortæller Keld, at det går meget bedre med skuldren, og at de begge ellers har det godt.

Der er da heller intet der tyder på, at nogen af dem har de store problemer med helbredet, og efter alt at dømme, så er de altid klar til at kaste sig ud i nye ting.

For eksempel da de 'sprang ud' som rockmusikere i Aftenshowet, i forbindelse med Danmarks Indsamlingen i begyndelsen af marts.

Hér så man dem i den grad fra en side, som man ikke havde set før.

Foto: Facebook