Keld og Hilda i søgelyset: Risikerer at blive undersøgt

15/10/21 14:30

Nicolai Busekist

Pressefoto: Musikevent.dk
Tilsyneladende er Keld og Hilda kommet i søgelyset hos Arbejdstilsynet, da de 'muligvis vil blive undersøgt for sexisme'

De fleste kender Keld og Hilda Heick som et sødt par og dansktop-duo. Tilsyneladende betyder det ikke, at de kan se sig fri for, at der fra Arbejdstilsynet bliver holdt øje med dem.

Ifølge SE og HØR har parret nemlig modtaget et brev fra det offentlige, der sandsynligvis har overrasket en kende. I dette brev fremgår det nemlig, at de potentielt set vil blive undersøgt for sexisme.

"Vi har jo et lille firma, hvor vi er de eneste ansatte, og nu har fået et brev i e-Boks fra Arbejdstilsynet, hvor de skriver, at vi muligvis vil blive undersøgt for sexisme. Så det er bare med at opføre sig ordentligt, haha. Det er bare så sjovt, fordi det kun er os to," afslører den 75-årige Hilda Heick til SE og HØR.

Derfor er hverken Keld eller Hilda bekymret for et besøg fra Arbejdstilsynet. Skulle de beslutte sig for at lægge vejen forbi, vil de derfor blive modtaget med åbne arme hjemme hos den musikalske duo, der også privat danner par og blev gift i 1968.

"De skal være velkommen. Vi stiller gerne op og giver en kop kaffe, men måske skal jeg til at have samtykke," lyder det grinende fra Keld Heick.

Keld Heick har dog ikke kunne holde sig helt fri af MeToo-stormen, der for alvor blæste ind over landet sidste år. I denne forbindelse måtte han indrømme, at han for år tilbage kom til at klappe en ung pige bag i til en Miss Solskin-konkurrence.

Angiveligt var der dog hurtigt ro på situationen igen, da Hilda stod lige ved siden af Keld, ligesom den unge pige fik Keld til at love, at han aldrig ville gøre det igen.