Kender du typen-ekspert: Bor med en anden kvinde end sin kone

Af: Julie Møller

|

22/05/2020

Underholdning
Foto: DR
Den populære livsstilsekspert Flemming Møldrup har indset, at de traditionelle rammer ikke passer ham. Derfor deler han bopæl med en anden kvinde end sin kone.

Mest læste i dag

Det fortæller han til Femina.dk. Til bladet forklarer han, hvorfor han ikke har lyst til at bo sammen med Rikke Møldrup Rasmussen, han giftede sig med sidste sommer. Kort tid efter meddelte Flemming Møldrup, at han ville flytte sammen med en veninde.

“Den måde, vi lever på, er kærlighedsversion 3.0”

Det er nok de færreste kvinder, der ville være specielt begejstret over den udmelding, men for Rikke Møldrup Rasmussen var det den helt rigtige løsning. Begge har de børn fra tidligere forhold, og det er grundlæggende for deres skyld, at parret har valgt at leve hver for sig:

“Bare fordi man selv er en del af et kærlighedseventyr, er der jo ikke nødvendigvis sådan, ens børn oplever det. De er måske nogle helt andre steder. For eksempel var min datter stadig ved at komme sig over min og hendes fars skilsmisse, da jeg flyttede sammen med min tidligere kæreste. Det, at vi endte med at gå fra hinanden, lærte mig, at kærlighed ikke overvinder alt – det er for eksempel ikke sikkert, at kærligheden overlever hele pakken med ”dine og mine børn”. Så det, at Flemming og jeg lever, som vi gør i dag, skyldes, at vi gerne vil passe på kærligheden (...). Man kan sige, at den måde, vi lever på, er kærlighedsversion 3.0”, uddyber Rikke Møldrup Rasmussen.

“Det er ligesom de mennesker, der faster”

For Flemming Møldrup er det en ‘vidunderlige konstellation’, forklarer han. Parret har både tid til hinanden, og til at gøre ting hver for sig. Samtidig betyder tiden hver for sig også, at savnet til den anden vokser:

“Samtidig savner vi også hinanden, og det er godt – det er ligesom de mennesker, der faster”, fastslår livsstilseksperten.

 

Anbefalet til dig