Kendt TV 2-vært med vild afsløring: Var ved at køre konen ned

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kendte TV 2-vært har afsløret, at han har været tæt på at køre sin kone ned. Og at det faktisk var starten på deres kærlighedshistorie.

Mest læste i dag

Ikke alle par har en unik historie om, hvordan de lærte hinanden at kende. Mange har blot mødt hinanden gennem fælles venner, på Tinder eller noget i denne dur.

For andre var det et mere dramatisk møde, der gjorde, at de faldt for hinanden.

For den kendte TV 2-vært Mikael Kamber og hans kone, Anette Kamber, er det sidstnævnte, der er tilfældet. Deres kærlighed til hinanden begyndte at spirre, da nyhedsværten var tæt på at køre sin nuværende kone ned.

Det fortæller han i et stort interview med Alt.dk.

"I sommeren 1994 mødtes vi igen i København, da jeg var ved at køre hende ned på cykel inde i Pilestræde. Jeg har altid haft lidt af et crush på hende, og det viste sig, at det også gik den anden vej," fortæller Michael Kamber i interviewet, og fortsætter:

"Vi gik ind på en cafe, hvor hun skrev sit nummer på hjørnet af en papirdug – vi har den endnu – og sagde, at jeg bare kunne ringe, hvis jeg en dag kedede mig. Jeg ringede efter to timer, og vi gik i biffen."

I samme interview afslører han, at han og konen, Anette Kamber, som han har dannet par med i 29 år, har kendt hinanden i mange år.

Faktisk var der allerede en slags amoriner i luften, da de var børn. Dengang gik de på skole sammen på Fanø, men de dannede ikke par i skoletiden. Det var først noget, der kom til senere.

Som voksne spirede deres kærlighed, men åbenbart krævede det en lettere dramatisk hændelse, inden de fik øjnene op for dette.

Anbefalet til dig