Kendt tv-personlighed med i ny sæson af 'Stormester'

Foto: Mark Le Fëvre/Facebook

I næste sæson af tv-hittet 'Stormester' får seerne glæde af at se en stor tv-personlighed.

Optagelserne til den sjette sæson af tv-hittet 'Stormester', der sendes på TV 2, er allerede i fuld gang.

Tidligere på ugen afslørede Lasse Rimmer og Mark le Fevre den første af de i alt fem deltagere til den kommende sæson.

Her løftede makkerparret sløret for, at de får selskab af ingen ringere end Simon Jul, der bl.a. er kendt fra 'Banjos Likørstue' og 'Torsdag i 2'eren'.

Få dage efter at have afsløret, at Simon Jul er den første deltager i sjette sæson, løfter Mark le Fevre nu sløret for, at Sebastian Klein også er blandt deltagerne.

"YEEES! Stormester Sæson 6 har den levende legende Sebastian Klein med," skriver den 32-årige komiker i sit opslag på Facebook, hvor han afslører Sebastian Kleins deltagelse.

Sebastian Klein er en rutineret herre, når det kommer til at være på skærmen. Han har nemlig lavet indhold til fjernsynsskærme landet over siden 1996.

Den i dag 49-årige Sebastian Klein er derfor også kendt for sin medvirken i flere programmer. Mange kender ham dog som Dr. Pjuskebusk fra Naturpatruljen, der er et tv-program udviklet af Martin Keller og Ketil Teisen.

Og nu er det blevet tid til, at han prøver kræfter med de udfordringer, som Lasse Rimmer og Mark le Fevre beslutter at udsætte ham for i 'Stormester'.

Optagelserne til den sjette sæson er - som sagt - allerede i gang. Tidligere er det blevet meldt ud, at sæsonen får premiere i 2022, men der er dog endnu ikke blevet delt et mere specifikt tidspunkt for premieren.

I den femte sæson af 'Stormester', der fik premiere i september i år, bestod deltagerpanelet af komikerne Linda P, Jonas Mogensen og Simon Talbot samt musikeren Tobias Rahim og skuespiller Sofie Kaufmanas.