Kenneth gik amok på KFC-personale: Der var ikke noget toiletpapir

20/6/22 10:55

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En vred far har fået en bøde, efter at han for alvor mistede forstanden og slog en ansat på KFC.

Kenneth Scott gik på toilettet, mens hans kone og søn stod i kø, men indså, at der ikke var nogen toiletrulle.

Kenneth Scott's søn gik ud til sin far på toilettet om aftenen den 23. april for at spørge, hvad han ville spise, og Kenneth bad om toiletpapir. Det skriver Metro.

Anklager Jason Stark sagde, at Kenneth Scott gik til skranken for at klage, men siger, at han blev stående der i 20 minutter, før nogen talte til ham.

"Der var ingen lås på døren og ingen sæbe i dispenseren. Hans kone oplyste også, at der ikke var toiletpapir på kvindetoiletterne," sagde hans advokat Kevin Brady.

Lederen udtalte, at han mente, at toiletterne var i en tilfredsstillende stand.

"Dette gjorde den anklagede vred, og han greb manageren i nakken og slog ham i baghovedet," tilføjede advokaten og fortsatte:

"Da han viste manageren, at der ikke var nogen sæbe i dispenseren, fik han at vide [af manageren]: "Hvis du er klog nok, finder du ud af det." Han syntes, han blev behandlet utrolig dårligt, og blev derfor meget vred."

Scott blev anholdt og har nu skullet betale 3.460 kroner i erstatning til sit offer, og en bøde på 2.770 kroner.

"Sørg for, at dette kommer ud af din lomme og ikke familiens midler," sagde Sherif Lindsey Kooner ved Paisley Sheriff Court.

"Det er virkelig uforklarligt, hvordan nogen af ​​din eller gode karakter og gode arbejdsmoral ville opføre sig på den måde, du gjorde, og det er fuldstændig uacceptabelt," tilføjede hun.