Kim Kardashian i mini-bikini: Overlader intet til fantasien

Af: Thea Andersen

|

16/08/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kim Kardashian beviser endnu engang, at hun er ikke bleg for at vise hud.

Lige nu læser andre også

Kim Kardashian, der især er blevet kendt gennem tv-serien 'Keeping Up with the Kardashians', der har kørt gennem adskillige sæsoner, har endnu engang delt nogle billeder, som vil få de fleste til at stoppe op.

Den verdenskendte realitystjerne har 363 millioner følgere på det sociale medie Instagram, og flere af dem fik sig – med stor sandsynlighed – en glædelig overraskelse, da hendes seneste opslag dukkede op.

Realitystjernen har nemlig delt en række billeder, hvor hun er iført en meget lille guld bikini.

Derfor er det heller ikke meget, hun har valgt at overlade til fantasien, men det er der næppe nogen, der har planer om at klage over.

På billederne står hun blandt andet i en pool. Billederne er taget i Puglia, eller Apulien, i Syditalien, og ifølge KUWTK-stjernen er der tale om en "aftensvømmetur". Der er dog er ikke meget "svømmetur" over det, hvilket flere af hendes følgere også har bemærket.

"Det ser ikke ud som om, der blev svømmet særlig meget," skriver en følger.

"bro hun svømmer ikke engang," lyder det fra en anden.

Selvom det kan diskuteres, om der er tale om en "aftensvømmetur" eller ej, er de fleste nok enige i, er hun er "hot asf", som en følger skriver.

Det er bestemt ikke første gang, at den verdenskendte realitystjerne, der også står bag tøjmærket 'Skims', har delt letpåklædte billeder. Faktisk skal man ikke rulle langt ned på hendes Instagram-profil, før man støder på flere pikante billeder.

Fælles for disse billeder af Kim Kardashian er, at de gør det svært at tro, at hun snart fylder 43 år.

Anbefalet til dig