Klar-parat-bag: Optagelserne til Den store Bagedyst er i gang

Af: Julie Møller

|

25/05/2020

Underholdning
Foto: DR
Corona havde nær sat en stopper for den store seer-magnet, men nu får DR lov til at starte optagelserne til en ny omgang bagedyst.

Mest læste i dag

Nu må vi stå med en meters afstand til hinanden i det offentlig rum. Det er netop denne ændring, der er skyld i, at DR i sidste uge kunne gå i gang med optagelserne til den 9. sæson af det store tv-hit, der kommer på skærmen i efteråret. Det skriver Realityportalen.dk.

Det var tæt på at gå i kage

I andre lande har man været nødt til at skære ned på antallet af deltagere, men det kommer ikke til at ramme den danske udgave. Der vil, ligesom i de foregående sæsoner, også være 10, der dyster om trofæet, og den oprindelige tidsplan kommer kun til at skride en lille smule. 

“Vi plejer at slutte i udgangen af juni, når studenterne plejer at springe ud. Vi bliver nok en uge senere færdig denne gang”, er Eva Kvists vurdering, der er redaktionschef hos DR. 

Produktionsmæssigt laves programmet på en anden måde, uddyber hun, men for seerne vil der ikke være nogen ændring, andet end ‘færre kys og kram’.

Her bliver Den store bagedyst optaget

Det er i den naturskønne park bag Clausholm Slot, der ligger mellem Aarhus og Randers, at optagelserne til den 9. sæson af bagedysten finder sted. Her har DR optaget programmet siden 2015. Før dette skulle deltagerne bage i telte ved Vinderslevholm nær Silkeborg. 

Det er igen Timm Vladimir, der indtager værtsrollen, og han er en erfaren herre. SIden 3. sæson har han været vært på programmet, mens dommerne er blevet skiftet ud. Til at starte med var det Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen, der skulle vurdere de lækre kager, men i de seneste sæsoner er det Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der har taget den ‘hårde’ tjans. 

Kommer du til at sidder foran skærmen, når 9. sæson af det populære program ruller over skærmen? 

 

Anbefalet til dig