Kongefamilien 'forbød' Meghan Markle at sige ét bestemt ord

Af: Ida Hansson

|

30/08/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kongefamilien tillod ikke, at Meghan Markle sagde et specifikt ord.

Mest læste i dag

Meghan Markle var før hun mødte prins Harry aktuel i den populære Netflix-serie 'Suits,' og hun var fortsat med da det kom frem, at hun dannede par med prinsen.

Selv om det var hendes arbejde at sige replikker, var der en bestemt familie, som var med til at bestemme, hvad hun måtte sige- og nærmere bestemt hvad hun ikke måtte sige.

En tidligere skaber på hitserien har nu afsløret, at den kongelige familie forbød hertuginden af ​​Sussex at sige et bestemt ord på settet, for at beskytte hendes offentlige image. Det skriver Mirror.

Aaron Korsch, en tidligere Suits-skaber, afslører nu detaljer fra optagelser af serien, inklusive den kongelige familie, der nægtede at tillade Meghan Markle at sige ordet "poppycock" på set. Noget han syntes vat utrolig "irriterende". 'Poppycock' er britisk slang for 'pjat', 'sludder', 'nonsens' etc.

Skaberen huskede, at prins Harry også havde skrevet om, at ordet blev forbudt i hans erindringsbog 'Spare', der blev udgivet i januar i år.

Aaron Korsch sagde, at valget om at tilføje ordet havde en særlig kobling til hans familie, som han var spændt på at se på skærmen.

"Min kones familie, når de skal diskutere emne, som kan være følsomt, bruger de ordet 'poppycock'. Så i episoden skulle Mike og Rachel have en ting sammen, og som et vink til mine svigerforældre, skulle vi have hende til at sige: 'Min familie ville sige poppycock.' Men kongefamilien ville ikke have, at hun sagde ordet," fortalte han til Hollywood Reporter.

Skaberen sagde videre, at han forstod ræsonnementet bag, at hun ikke ville have skuespillerinden til at sige ordet, men var skuffet over beslutningen.

"De ønskede ikke at putte ordet 'poppycock' i hendes mund. Jeg formoder, fordi de ikke ville have, at folk forbandt ​​hende med at sige 'cock'. Så vi var nødt til at ændre det til 'bullshit' i stedet for, og jeg kunne ikke lide det, fordi jeg havde fortalt mine svigerforældre, at [poppycock] ville være med i showet," tilføjede han.

Han sagde også, at der under optagelserne sandsynligvis var et eller to tilfælde mere, hvor den kongelige familie bestemte, hvad Meghan Markles karakter kunne sige eller gøre, men han kunne ikke huske det. Han gjorde det dog klart, at det ikke var hertuginden af ​​Sussex, der fremsatte anmodningen om at ændre ordet.

Anbefalet til dig