Kritikken hagler ned over Janni Ree

18/07/2023

Ida Hansson

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
'Forsidefruen' Janni Ree får nu kritik for at feste, mens Karsten venter på svar om sit helbred.

Mest læste i dag

I fredags var der præmiere på musikforestillingen 'Natasja' i Operaen i København, og kendte danskere strømmede til for at se foretilligen, der hylder rapperen Natasja, som på tragisk vis mistede livet i en bilulykke 2007.

Et par der skulle have været at finde på den røde løber var Janni og Karsten Ree, men parret aflyste og valgte i stedet at tage på sygehuset. Det oplyste Ekstra Bladet.

Janni kunne fortælle, at der på Rigshospitalet blev lavet diverse undersøgelser på Karsten, og at hun frygtede at det var noget alvorligt.

Parret venter angivelig fortsat på svar, og nu fortæller SE og HØR, at Janni har været en tur på natklubben Stygge i Aalborg. Noget 'forsidefruen' også selv bekræfter overfor mediet.

Den "nyhed" har i den grad fået folk til tasterne. De kan nemlig ikke forstå, at hun tager ud og fester, når hendes mand muligvis er alvorlig syg.

Janni fortæller til mediet, at hun på ingen måde forstår kritikken.

"Det må jeg vel godt? Vi venter stadig på svar. Jeg har ikke sagt, at Karsten har det decideret dårligt. Vi har sagt, at det kan være en alvorlig sygdom. Det er forskel, så man har vel lov til at gå ud," fortæller hun til mediet og fortsætter:

"Karsten er jo ikke ved at dø. Han er også oppe ved mig. Jeg er i Skagen lige nu, og Karsten er i nærheden. Han er jo ikke syg, så han ikke kan gå rundt."

På spørgsmålet om, hvorvidt hun forstår kritikken, bliver svaret et klart nej. Hun fortæller, at undersøgelserne på hospitalet ikke er lig med, at Karsten dødsyg.

Det er desværre ikke første gang, at Karsten har været ramt af helbredsproblemer. Tidligere har han kæmpet med blærekræft ligesom han også har været ramt af en blodprop.

Anbefalet til dig